13آبان تجلي دشمن ستيزي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۷۱۵
فرماندار شيراز:

13آبان تجلي دشمن ستيزي است

فرماندار شيراز با صدور پيامي به مناسبت فرا رسيدن 13 آبان گفت: يوم الله 13 آبان روز ملي مبارزه با استکبار جهاني از شکوهمندترين روزهاي تاريخ انقلاب اسلامي، برگ زريني است که با رويش جوانه هاي سبز ايمان، فتوت، از خود گذشتگي و دشمن ستيزي تجلي پيدا کرد.

به گزارش خبرنگار«شبکه خبردانشجو» از شيراز، ابراهيم عزيزي در پيامي به مناسبت فرا رسيدن روز 13 آبان ،اين روز را روز ي سرنوشت سازيراي اين ملت دانست و اظهار داشت: چه عجيب که ردپايي ثابت در تمام اين حوادث به چشم مي خورد.

وي افزود: اين روز نقطه پيوند برگ هاي زريني از تاريخ آزادگي ملت بزرگ ايران است.

فرماندار شيراز يادآور شد: دستگيري و تبعيد سلسله جنبان نهضت اسلامي ايران در پي به تصويب رساندن لايحه کاپيتولاسيون از سوي رژيم طاغوت، شهادت جمعي از دانش آموزان ميهن اسلامي در تظاهرات اعتراض آميز ضد استکباري سال 57 و تسخير و پاکسازي لانه جاسوسي آمريکا از وجود فتنه گران توسط دانشجويان در سال 58 که بنيانگذار انقلاب اسلامي آن را انقلاب دوم و به مراتب بزرگتر از انقلاب نخست ناميده اند، از حوادث مهم اين روز است.

وي خاطرنشان کرد: بر اين اساس سيزده آبان روز ملي مبارزه با استکبار جهاني نام گذاري شد و از مردم شهرستان شيراز دعوت مي کنم تا با شرکت پر شور در راهپيمايي امسال پاسخ مناسبي به ياوه گويان و زورگوياني که سعي در محروم کردن ملت ما از حق و حقوق طبيعي خود دارد بدهيم. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار