محمدجواد زارعی، عضو جامعه اسلامی دانشجویان در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو ، با اشاره به ۹دی ۸۸ گفت: در جریانات انتخابات سال ۸۸، عدهای با تحریک و حمایت عوامل خارجی، ادعاهای پوچی را مطرح کردند که حتی خود به آن باور قلبی نداشتند. پس از چندین ماه ایجاد فراز و نشیب در امنیت کشور، دشمن را به طمع ورزی به میهن اسلامی امیدوار کردند.
وی تصریح کرد: با اینکه رهبر معظم انقلاب، رهنمودهای بسیاری دادند و به سران فتنه اخطار دادند که مردم را به خیابان نکشید، ولی با گستاخی تمام در خیابانها لشکرکشی کرده و هیچ خدایی را بنده نبودند. تنها چیزی که به آن اعتقاد داشتند، ادعای پوچ تقلب بود که از چند ماه قبل از انتخابات ۸۸، هم صدای رسانههای نفوذی داخلی و خارجی، معاندین جمهوری اسلامی و انگشت شماری سلطنت طلب به شایعه پراکنی پرداختند! و این کار شوم خود را تا عاشورا و تاسوعای حسینی ادامه دادند تا اینکه با عنایت سرور مظلومان عالم سیدالشهدا (ارواحنا فدا)، مردم با بصیرت، راه خود را از راه این منافقین باز شناختند و به بدنه انقلاب بازگشتند.
عضو جامعه اسلامی دانشجویان افزود: با گذشت ۶ سال از وقایع دردناک فتنه ۸۸ و فرجام آنکه حصر سران فتنه بود، عدهای هنوز بر آتش لجاجت این قانون گریزان میسوزند و در تلاشند تا به انواع روشهای شناخته شده و شناخته نشده این خائنین را از جنایاتی که در حق این ملت کردهاند، تبرئه کنند. به همین سبب، مسئولین وظیفه سخت و مهمی در قبال صیانت از خطوط قرمز مقام معظم رهبری (دامه برکاته) دارند.
وی با بیان اینکه اکنون جنبش دانشجویی به عنوان افسران خط مقدم جنگ نرم، که در جریانات فتنه ۸۸ و ۷۸ نقش بسیار مهم و کارآمد خود را ایفا میکنند،ادامه داد: همچنان بیدار است و به هیچ احدی اجازه عبور از خط قرمزهای مقام معظم رهبری (دامه برکاته) را نخواهد داد. همه بدانند که جنبش دانشجویی دیدهبان آگاه جمهوری اسلامی است و چنان چه در هر گوشهای از این سرزمین پهناور، از شرقیترین نقطه تا غربیترین نقطه، حرکت موذیانهای صورت گیرد، این سد محکم را پیش روی خود خواهد دید.
زارعی با بیان اینکه تمامی مسئولین، علی الخصوص مسئولین دانشگاهها بدانند که اندکی کوتاهی در این وظیفهی خطیر، گناهی نابخشودنی و جبران ناپذیر است،افزود: متاسفانه امروز شاهدیم که علاوه بر تاکیدات مقام معظم رهبری (دامه برکاته) مسئولین دانشگاهها، نه تنها به بهانههای دروغین و سر دادن شعار آزادی، قانون را زیر پا میگذارند، بلکه به جوانان انقلابی برچسب افراطی زده و آنها را در فشارهای گوناگون قرار میدهند. البته مطمئن باشند که این روش دیکتاتوری هزینه سنگینی برایشان خواهد داشت و جنبش دانشجویی به هیچ وجه از خطوط قرمز عقب نشینی نکرده و نخواهد کرد.
وی در پایان با بیان اینکه یقین بدانید جنبش دانشجویی تا نقره داغ شدن خطاکاران، به روشنگری خود ادامه خواهد داد،خاطر نشان کرد: عدهای آزادی را در حد یک شعار و تنها برای سو استفاده از آن قبول دارند. هر کجا که محدود شدند، ندای آزادی سر بدهند. حتی اگر دین محدودشان کرد حاضرند که دین را کنار بگذارند. آیا این تعبیر درست آزادی است؟ اینها تعبیر آزادی را در این میبینند که اگر کسی تفکر مغایری با تفکرشان داشت، محکوم به سکوت باشند. هر کسی مغایرشان صحبت کند، نافی آزادی اینهاست. تفکرشان را با قلدری میخواهند ترویج بدهند!