گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»- یادداشت دانشجویی*، «إِنِّی لاَ أَخَافُ عَلَى أُمَّتِی مُؤْمِناً وَ لاَ مُشْرِکاً أَمَّا اَلْمُؤْمِنُ فَیَمْنَعُهُ اَللَّهُ بِإِیمَانِهِ وَ أَمَّا اَلْمُشْرِکُ فَیَقْمَعُهُ اَللَّهُ بِشِرْکِهِ وَ لَکِنِّی أَخَافُ عَلَیْکُمْ کُلَّ مُنَافِقِ اَلْجَنَانِ عَالِمِ اَللِّسَانِ یَقُولُ مَا تَعْرِفُونَ وَ یَفْعَلُ مَا تُنْکِرُونَ»
(من بر امتم از مؤمن و مشرک نمىترسم؛ چه، مؤمن را خداوند با ایمانش باز مىدارد و مشرک را خدا به سبب شرکش قلع و قمع مىکند، اما، من بر شما از آن مرد منافقی می ترسم که درونی دو چهره و زبانی عالمانه دارد، گفتارش دلپسند و رفتارش زشت و ناپسند است.) (نهج البلاغه/ نامه ۲۷)
۶سال قبل، درست در زمانی که عده ای قدرت طلب، بر مبنای خلقیات فاشیستی خود در برابر جمهوریت نظام که همان رأی ملت بود قد علم کردند و دامنه این گستاخی را گسترده تر ساختند و قائله را به موضع گیری علیه اسلامیت نظام و ولایت فقیه کشاندند؛ که با بصیرت عمارگونه و هوشیاری ملت در نه دی پرونده این فتنه بزرگ موقتاً بسته شد.
آن زمان سران فتنه که بازی خوردگان سرویس های جاسوسی بودند خود اذعان داشتند که نباید به این صراحت در پی براندازی ولایت فقیه بر می خواستند؛ لذا از آن پس سیاست جدیدی را پیش رو قرار دادند.
در پی این سیاست آنها هیچ مخالفتی با وجود نام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه ندارند اما در پی تغییر ماهیت آن می باشند.
لازمهٔ این تغییر، محیاسازی زمینه رفراندومی برای تضعیف ولایت فقیه و احقاق پروژه نفوذ دشمن می باشد.
همان گونه که فرانسیس فوکویاما، تحلیل گر ارشد آمریکایی، مورخ پنجم مرداد ۱۳۸۸ ، طی یادداشتی در وال استریت ژورنال اذعان داشت که: ولایت فقیه و شورای نگهبان موانع اصلی برای تبدیل ایران به نظامی سکولار هستند؛ عروسک های خیمه شب بازی جریان نفوذی به کشور همین اصل را چراغ راه خود قرار دادند و سناریو تخریب شورای نگهبان و تضعیف ولایت فقیه را در مقام اجرا گذاشتند.
اولین اقدام برای تخریب شورای نگهبان تکنیک ثبت نام حداکثری و بدون ملاحظه است؛ چراکه با بالا رفتن میزان ثبت نام کنندگان طبیعتا آمار افرادی که رد صلاحیت میشوند هم بالاتر می رود. پس می توان شورای نگهبان را مورد هجمه قرار داد و از آن سوی به مظلوم نمایی جناح خود در افکار عمومی پرداخت.
از سوی دیگر برای تضعیف جایگاه ولایت فقیه، بحث نظارت بر رهبری را پیش میکشند.
جالب است! کسانی که خودشان پس از انقلاب احیا کننده اشرافی گری در نظام و بنیان گذار لیبرالیسم اسلامی در کشور هستند، رهبری ساده زیست را هدف قرار می دهند. کسانی که توانایی نظارت بر خانواده خود را ندارند دم از نظارت بر رهبری میزنند!!! آن هم به شکلی که این تفکر را به مردم القا کنند که تاکنون هیچ گونه نظارتی بر اعمال رهبری نبوده. پاسخ این جماعت را مقام معظم رهبری خود در ختبه نماز عید فطر سال۸۵ داده اند. آنجا که فرمودند: « کار مهم خبرگان در درجه اول، همین انتخاب رهبر است و در درجه دوم، نظارت به وضع رهبر موجود و حاضر که متوجه باشند و ببینند آیا صلاحیت ها در او باقی است؟ آیا علم او، تقوای او، مدیریت او، تدبیر او، خلوص او و صدق او باقی است؟ یا از حد نصاب پایین افتاده است؟ باید نظارت داشته باشند. این کار مهم مجلس خبرگان است. »
مبحث بعدی که در کنار نظارت بر رهبری مطرح می شود، بحث شورایی کردن رهبری است.
جدا از اینکه بحث شورای رهبری خلاف نص صریح قانون اساسی است نکته تعجب برانگیز جایی است که مردم می بینند همان کسانی دم از شورای رهبری میزنند که در زمان ریاست جمهوری خود پروژه مادام العمری کردن ریاست جمهوری را دنبال میکردند. همان کسانی که نظام را ارث خانوادگی خود می دانند و منتقدین را کلاغ می خوانند. غافل از اینکه بدانند کلاغ ها حافظه تاریخی بسیار قوی ای دارند و گذشته را فراموش نمی کنند.
امروز اگر کسی بخواهد از نه دی سخن بگوید قهراً اتفاقات و حوادث قبل از آنرا ، من جمله عاشورای ۸۸ و مواضع فتنه گران و حتی ساکتین فتنه را نیز باید بازگو کنند. و این همان چیزی است که سبب عصبانیت و رنجش خاطر برخی خواص می شود.
قائلهٔ فتنه ۸۸ با بصیرت مردم در نه دی به اتمام رسید؛ اما فتنه ای دیگر و به مراتب بزرگتر از فتنه ۸۸ در راه است که لازمهٔ ایستادگی در مقابل آن هوشیاری هرچه بیشتر مردم می باشد.
همان گونه که مقام معظم رهبری، نوزدهم دی ماه سال ۸۸ فرمودند: « در شرایط فتنه، کار دشوارتر است؛ تشخیص دشوارتر است. البته خدای متعال حجت را همیشه تمام می کند؛ هیچ وقت نمی گذارد مردم از خدا متعال طلبکار باشند و بگویند تو حجت را برای ما تمام نکردی، راهنما نفرستادی، ما از این جهت گمراه شدیم. »
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.