کد خبر:۴۷۳۹۸۸
معاون تربیت و آموزش بسیج اساتید کشور:

جایگاه فعلی ایران در منطقه به دلیل حرکت بر محور مقاومت است

معاون تربیت و آموزش بسیج اساتید کشور گفت: جایگاه جمهوری اسلامی در بین کشورهای منطقه به خاطر حرکت بر محور جبهه مقاومت اسلامی است که باید مراقب باشیم از این خط عدول نکنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان؛ حجت الاسلام عباس نصیری فرد، معاون تربیت و آموزش بسیج اساتید کشور، عصر روز گذشته در همایش «من انقلابی‌ام» که با حضور جمعی از اساتید استان به مناسبت یوم الله ۹ دی در این دانشگاه برگزار شده بود، گفت: جایگاه جمهوری اسلامی در بین کشورهای منطقه بخاطر حرکت بر محور جبهه مقاومت اسلامی است که باید مراقب باشیم از این خط عدول نکنیم، امروز اگر سید حسن نصرالله و خط حزب الله از ایران حمایت می کند و با او پیوند دارد بخاطر این است که ما در جبهه مقاومت پیشرو بوده‌ایم و این پیشروی جزو آرمان‌های انقلابمان است.

 

وی به نقش رهبری واحد در دستیابی به اقتدار اشاره کرد و متذکر شد: در بیداری اسلامی مردم کشورهای مسلمان خوب حرکت کردند اما نبود رهبری واحد این فضا را از مدیریت صحیح خارج کرد و همین فقدان باعث شد غرب خلأ موجود را پر کرده و نفوذ کند.

 

نصیری فرد با بیان اینکه غرب به دنبال ریشه کن کردن ولایت فقیه است، تصریح کرد: غرب در ساختار قوی است اما بنیان و ریشه ندارد.

 

معاون تربیت و آموزش بسیج اساتید کشور، نقش رهبر و ولایت فقیه را در موفقیت‌های بین المللی و بیداری اسلامی یک نقش کلیدی خواند و ابراز کرد: بیداری اسلامی که تحت زعامت مقام معظم رهبری بوجود آمد تحولات عظیمی در منطقه و جهان ایجاد کرده است، بصیرت و عزت و آرامش ما مدیون ولایت فقیه است که یک شاهکار مثال زدنیِ تاریخی به شمار می‌رود.

 

وی ادامه داد: استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا پیش از این بیداری اسلامی به دنبال از بین بردن جمهوری اسلامی بودند اما امروز دستشان بسته است و به ناچار استراتژی خود را تغییر داده‌اند، آنان پیش از این بر سر مسلمانان می‌زدند اما امروز با بوجود آوردن داعش و تکفیری‌ها بر سر اسلام می‌زنند.

 

نصیری فرد گفت: آمریکا با دنبال کردن دو استراتژی «جلوگیری از گسترش بیداری اسلامی» و «نگه داشتن کشورهای اسلامی زیر سلطه غرب» به دنبال احیای منافع خویش در منطقه و جهان است که باید با حرکت در مسیر ولایت فقیه و تقویت جبهه مقاومت و گسترش بیداری اسلامی با این استراتژی‌ها مقابله کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار