کد خبر:۴۷۶۵۲۲

سازمان امنیت ملی آمریکا به دنبال رمزگشایی اطلاعات

سازمان امنیت آمریکا قرارداد همکاری مشترکی با شرکت IBM منعقد کرده است که در راستای آن، قرار است شرکت IBM روی توسعه کامپیوترهای کوانتومی برای رمزگشایی از داده‌های کدگذاری شده کار کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از مرکز راهبری فناوری‌های همگرا؛ سازمان امنیت آمریکا قصد دارد با حمایت مالی از شرکت IBM، به این شرکت کمک کند تا سرعت خود را در توسعه کامپیوترهای کوانتومی افزایش دهد. برای این منظور یک پروژه چند ساله برای این شرکت تعریف شده است تا در نهایت با نتایج بدست آمده از آن، امکان رمزگشایی از اطلاعات کدگذاری شده فراهم شود. همچنین با این کار می‌توان سیستم‌های محاسباتی بسیار پرقدرت برای انجام چندین کار یا یک سری فعالیت به صورت موازی تولید کرد


انجام برخی فعالیت‌ها و محاسبات با استفاده از کامپیوترهای رایج که مبنای کار آنها بیت‌های صفر و یک است، غیرممکن بوده در حالی که محاسبات کوانتومی که در آنها از کیوبیت‌ها برای محاسبه استفاده می‌شود می‌توان با سرعت بیشتر محاسبات را انجام داد.


دیوید مورهینگ از مدیران برنامه اجرایی این پروژه می‌گوید: « محاسبات کوانتومی بلاخره می‌تواند برای فائق آمدن بر چالش‌های رایج مورد استفاده قرار گیرد. در این نوع سیستم‌های محاسباتی امکان استفاده از الگوریتم‌های پیچیده برای یافتن ساده‌ترین راه حل یک مشکل وجود دارد. همچنین با استفاده از این نوع سیستم‌ها می‌توان پاسخ یک مسئله را با استفاده از یک شبکه عظیم بانک‌های اطلاعاتی یافت.»


با این حال هنوز سال‌ها با ساخت یک کامپیوتر کوانتومی فاصله داریم. در حال حاضر، آژانس امنیت آمریکا روی واحدهای سازنده این سیستم‌ها، کیوبیت‌های فیزیکی، متمرکز شده است.


هنوز کار این پروژه به صورت رسمی آغاز نشده است. مجریان آن قصد دارند تا اوایل سال 2016 نشستی در این باره داشته باشند. در حال حاضر قرارداد همکاری میان آژانس امنیت ملی آمریکا و شرکت IBM در حال نهایی شدن است. به همین دلیل هنوز اطلاعات کامل درباره این پروژه منتشر نشده است.


این پروژه احتمالا 5 سال به طول بی‌انجامد اما پروژه‌های سازمان امنیت ملی آمریکا معمولا زودتر از موعد تعیین شده، به پایان می‌رسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار