کد خبر:۴۷۴۴۲۱
رئیس دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی لار:

مشکل ایران و امریکا ماهیتی است/ امریکا تلاش می‌کند هویت و فرهنگ ایران را به وسیله رسانه تغییر دهد

رئیس دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی لار گفت: مشکل ایران با امریکا یک مشکل ماهیتی است و هر اندازه پیش برویم باز هم این مشکل حل نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزارى دانشجو از شيراز،  صبح امروز مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دى با حضور اساتید بسیجی و سخنرانی مصلحی وزیر سابق اطلاعات به همت بسيج اساتيد در دانشگاه شيراز برگزار شد.


در این مراسم مهدی زارع، رئیس دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی لار با اشاره به اقداماتی که امریکا در جهت تحقیر ایران از سال‌های پیش از انقلاب انجام داده است، افزود: خاورمیانه به دلیل اینکه مهد فرهنگ و تمدن است همچنین تزریق‌گاه بسیاری از ملیت‌های فکری است باعث شده است تا امریکا توجه ویژه‌ای به این منطقه داشته باشد .

 

وی با بیان اینکه پیش از شروع انقلاب در ایران امریکا فکرش را هم نمی‌کرد انقلاب اسلامی در ایران رخ دهد، خاطرنشان کرد: بعد از انقلاب‌اسلامی، امریکا جمهوری‌اسلامی را به عنوان یک سیاست مستقل شناخت و به قدرت رسیدن جمهوری‌اسلامی یعنی به چالش کشیذن سیاست‌های امریکا به همین دلیل امریکا نمی‌خواهد ایران به قدرت برسد.

 

رئیس دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی لار با اشاره به اینکه امریکا بقا خود را در ارتباط با اسرائیل می‌داند، تصریح کرد: از طرفی ایران یک کشور اسلامی با فرهنگ ظلم‌ستیز است از این رو نمی‌تواند با امریکا ارتباط داشته باشد بلکه با حزب‌الله به دلیل کدهای مشترکی که دارند ارتباط برقرار می‌کند.

 

زارع با بیان اینکه ارتباط ایران وامریکا بر اساس یک سری کدهای هویتی است، افزود: امریکا تلاش می‌کند هویت و فرهنگ ایران را تغییر دهد از این رو به کمک شبکه‌های رسانه‌ای ضدفرهنگ سعی در رسیدن به اهداف خود دارد.

 

وی با اشاره به نظریه کدخدای جهانی، اذعان داشت: نظریه کدخدای جهانی در واقع در راستای کاهش دادن ارزش‌های جوامع اسلامی است و این همان نظم‌نوینی است که امریکا آن را قبول دارد.

 

رئیس دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی لار با بیان اینکه جمهوری اسلامی این نظم نوین جهانی را تایید نمی‌کند، خاطرنشان کرد: با توجه به کلام امام(ره) مبنی بر اینکه رابطه ایران و امریکا همیشه گرگ‌ومیش است، نمی‌شود گروهی که معتقد به نفی سبیل هستند با گروهی که نظم‌نوین‌جهانی را قبول دارند دوست باشد.

 

زارع با اشاره به بیانات مقام‌معظم‌رهبری مبنی بر اینکه جنگ، جنگ ارزش‌ها است، تصریح کرد: مشکل ایران با امریکا یک مشکل ماهیتی است و هر اندازه پیش برویم باز هم این مشکل حل نمی‌شود.

 

وی با بیان اینکه امروز یکی از مشکلاتی که امریکا با ایران دارد، صدور انقلاب اسلامی به دنیا است ، افزود: امروز انقلاب اسلامی کامل در دنیا آشکار شده است به همین دلیل امریکا برای جلوگیری از آن به عربستان متوسل شذه است و با شیطنت‌های وهابیت سعی دارند مانع از گسترش اسلام شوند.

 

رئیس دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی لار با اشاره به فاجعه نیجریه، اذعان داشت: دشمن دچار اشتباه شد چرا که با کشتار مردم نیجریه تمام دنیا متوجه شدند که مردم نیجریه شیعه بودند و شیعیان اقلیت نیستند.

 

زارع در پایان با بیان اینکه امریکا از دوطریق سعی در تغییر رفتار ایران دارد، ادامه داد: اولین اقدام تلاش برای تغییر ارزش‌های ایران اسلامی به وسیله رسانه‌ها و دوم از طریق سخت‌افزار که تنها ابزار آن‌ها عربستان و پول عربستان است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار