به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از ستاد خبری رالی بزرگ خانوادگی کارگران(خزر تا خلیج فارس)، بیژن خراسانی، نایب رییس فدراسیون آماتوری ورزش کارگران جمهوری اسلامی ایران گفت: هدف ما این است که به مناسبت دهه مبارک فجر مسابقات رالی کشوری کارگران را برگزار کنیم اما زمان دقیق این رقابت ها هنوز مشخص نشده است. البته پیش بینی ها حاکی از این است که این مسابقات از 11 تا 16 بهمن ماه برگزار شود اما باید مسیرها و برنامه های کشور را در این زمان بیشتر بررسی کنیم تا زمان دقیق مشخص شود.
وی ادامه داد: این مسابقات از استان گیلان( منطقه آزاد انزلی) آغاز می شود، اتومبیل ها از شهرهای قزوین، البرز و تهران عبور می کنند. پس از آن دو مسیر را پیش بینی کرده ایم که شهرهای قم یا ساوه را در بر می گیرد، پس از آن رقابت کنندگان از استان های مرکزی، همدان، لرستان( خرم آباد) و خوزستان( منطقه آزاد اروند) عبور می کنند و به این طریق مسیری را از دریای خزر تا خلیج فارس می پیمایند.
خراسانی هدف عمده برگزاری این رقابت ها را برگزاری ورزش همگانی برای کارگران خواند و گفت: توجه به ورزش همگانی سرلوحه اهداف ماست و ما با کمک همه تلاش می کنیم تا کارگران در اوقات فراغت خود از فرصت های به دست آمده استفاده کنند. از طرفی حدود یک سال و نیم است که از تاسیس هیات موتورسواری و اتومبیل رانی کارگران می گذرد و ما برای این قشر فعالیت های زیادی در بخش همگانی نداشته ایم، بنابراین به این فکر افتادیم که این رقابت ها را برگزار کنیم. از طرفی ممکن است شرکت کنندگان تا به حال به این مناطق نرفته باشند و این امر باعث می شود کارگران ضمن حضور در مسابقه ای پرنشاط با نقاط مختلف کشورمان، آداب و رسوم و مردم نواحی مختلف بیش از گذشته آشنا شوند.
نایب رییس فدراسیون آماتوری ورزش کارگران جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه شعار این رقابت ها به دو بخش کارگری و فرهنگی تقسیم می شود، گفت: شعار کارگری "ورزش، کار و سلامتی" است. شعار فرهنگی نیز مربوط به دهه مبارک فجر است و بخشی از آن یادآور مناطق و شهدا در شهرهای مختلف است که هنوز اعلام قطعی نشده است و ما از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد راهیان نور، روابط عمومی و معاونت فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخواست کرده ایم که این شعارها را بررسی و بیان کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: حامیان اصلی این مسابقه ستاد مناطق آزاد انزلی و اروند هستند. برای همکاری با سایر حامیان نیز بررسی هایی صورت گرفته است اما هنوز حامیان به طور دقیق مشخص نشده اند اما تلاش کرده ایم که از همه کمک بگیریم. درحقیقت نمی خواهیم از امکانات دولتی استفاده چندانی کنیم و بیشتر به دنبال حمایت بخش خصوصی هستیم.