کد خبر:۴۷۹۵۶۸
رئیس شرکت نفتی انی ایتالیا خبر داد

سود اروپا از لغو تحریم نفتی ایران

رئیس شرکت نفتی انی ایتالیا با استقبال از لغو تحریم های غرب علیه ایران گفت این مسئله به اروپا کمک خواهد کرد تا منابع تامین انرژی خود را تنوع ببخشد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از رویترز، رئیس شرکت نفتی انی ایتالیا گفت، لغو تحریم های غرب علیه ایران به اروپا کمک خواهد کرد تا به منابع تامین انرژی خود تنوع ببخشد.

 

کلودیو دسکالزی در عین حال گفت: نگران نیست که ورود مجدد ایران به بازارهای جهانی نفت و گاز به این زودی ها منجر به تولید بالا شود، زیرا برای ارتقاء زیرساخت های انرژی این کشور به سرمایه گذاری های قابل توجهی نیاز است.

 

دسکالزی که در مصاحبه با تلویزیون دولتی ایتالیا آی ای آی سخن می گفت افزود: «من خیلی خوشحالم که ایران به بازار برگشته ، زیرا این برای ما بدان معناست که ... سیستم اروپایی منبع تامین انرژی متنوع تری خواهد داشت.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار