کد خبر:۴۸۱۲۹۳
زینلیان در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

معارضان نظام قصد سست کردن مردم در آستانه‌ی انتخابات را دارند

 دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت:معارضان انقلاب در طول این سال‌ها با شبهات علیه سیستم انتخاباتی نظام مردم را در این راه سست کنند که بار‌ها این شبهات از طریق کار‌شناسان و مسئولان نظام پاسخ داده شده است.

حسین زینلیان، دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به سخنان اخیر رئیس جمهور پیرامون شورای نگهبان گفت: در تاریخ ۳۰ ساله جمهوری اسلامی ایران مسئله برگزاری انتخابات برای تمامی دولت‌های نظام اهمیت ویژه‌ای داشته است.  جمهوری اسلامی ایران در تمامی انتخابات‌ها به این بالیده است که انتخابات سالم، مستقل و با رای قاطع مردم برگزار کرده است. 

 

دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه در طول این سال‌ها معارضان و دشمنان جمهوری اسلامی درصدد بر هم ریختن آرامش انتخابات کشورمان بوده‌اند اظهار داشت: معارضان انقلاب در طول این سال‌ها با شبهات علیه سیستم انتخاباتی نظام مردم را در این راه سست کنند که بار‌ها این شبهات از طریق کار‌شناسان و مسئولان نظام پاسخ داده شده است. 

 

وی افزود: اما متاسفانه در دهه اخیر با افزایش شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی شاهد شبهه فراکنی روز افزون دشمنان نظام بودیم و بعضا برخی از مسئولان داخلی هم در این مسیر حرکت کرده و به این شبهات دامن زدند. 

 

زینلیان با بیان اینکه اگر ملاک شورای نگهبان مبنای قانونی داشته باشد، معتقدیم بر مبنای مسائل شخصی و جناحی تصمیم نمی‌گیرد، تاکید کرد: همه ما می‌دانیم شورای نگهبان براساس مسائل شخصی و جناحی کسی را رد و یا تایید صلاحیت نمی‌کند متاسفانه برخی از موضع گیری‌ها در ماه گذشته مبنی بر تایید صلاحیت‌های گسترده توسط هیئت‌های اجرایی و رد صلاحیت‌های قانونی توسط شورای نگهبان، موجب تشویش اذهان عمومی و بروز شبهه‌های گذشته می‌شود. 

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: ان شاالله با حفظ آرامش فضای سیاسی کشور مقابل نقشه‌های شوم و فتنه‌هایی که از خارج از ایران تعبیه شده که در داخل عده‌ای این نقشه‌ها را پیش می‌برند بایستیم تا شاهد مشکلات نباشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار