کد خبر:۴۸۱۰۵۸
احمدی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

خروج پتروشیمی از بورس کالا مصداق اتم رانت خواری است

دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور با اشاره به اقدام اخیر نعمت زاده مبنی بر خروج پتروشیمی از بورس کالا گفت: این امر مصداق اتم رانت خواری است یک وزیر در دولت یازدهم دست به چنین اقداماتی زده که جای تعجب است.

علیرضا احمدی، دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اقدام اخیر نعمت زاده مبنی بر خروج پتروشیمی از بورس کالا گفت: این امر مصداق اتم رانت خواری است یک وزیر در دولت یازدهم دست به چنین اقداماتی زده که جای تعجب است.

 

وی تصریح کرد: متاسفانه به جای اینکه دولت به فکر حل مشکلات اقتصادی مردم باشد به فکر پیش بردن برنامه های جناحی و سیاسی خود می‌باشد.

 

دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور با بیان اینکه خروج پتروشیمی از بورس کالا در وهله اول دودش به چشم خود دولت خواهد رفت در پایان خاطرنشان کرد: البته دیگر هیچ انتظاری از دولت نیست اما از نمایندگان ملت که مدعی دفاع از حقوق مردم هستند می خواهیم که نسبت به این گونه مسائل موضع جدی بگیرند و با این کار اشتباه وزیر برخورد کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار