به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، این مسئله برای مسوولان فدراسیون فوتبال و به خصوص سازمان لیگ قابل قبول نبود و آنها سعی داشتند بدون اینکه تخفیفی به ایران نوین دهند، 100 میلیارد تومان از این شرکت درآمدزایی کنند.
شرکت ایران نوین که فعالیت رایگان خود را در نیمفصل لیگ برتر انجام داده بود، برای برونرفت از این وضعیت گفت که میخواهد به همکاری خود با فدراسیون فوتبال پایان دهد. همین مسئله نیز فدراسیون فوتبال را نگران کرد؛ زیرا فدراسیون فوتبال روی گرفتن مبلغ قرارداد حساب زیادی کرده است. فدراسیون که هنوز توانسته حق پخش بازیهای فوتبال را از صداوسیما بگیرد، تنها روی درآمدزایی از طریق تبلیغات محیطی حساب کرده بود. به خصوص که باشگاههای لیگ برتر نسبت به گرفتن حقوحقوق خود از سازمان لیگ پرتلاش هستند. حتی برخی مدیران باشگاهها پیشنهاد کرده بودند که از ایران نوین شکایت کنند.
گفته میشود اکنون با تخفیف 40 میلیارد تومانی فدراسیون فوتبال به این شرکت مسوولان فوتبالی از بیم اینکه از این شرکت پولی عایدشان نشود، عقبنشینی کردهاند؛ طوری که ایران نوین به خواستهاش رسیده است. گرچه روز گذشته فدراسیون فوتبال تخفیف دادن به این شرکت را غیر واقعی دانست، اما با توجه به تصمیم جدی کانون ایران نوین مبنی بر خروج از سرمایه گذاری در فوتبال، کاملا مشخص است که فدراسیون برای راضی نگه داشتن این شرکت مجبور شده از اهرم تشویقی «تخفیف» استفاده کند.
شاید فدراسیون فوتبال تخفیف ریالی به این شرکت نداده باشد و قرار باشد همان رقمی را که در قرارداد ذکر شده از این شرکت بگیرد، اما این تخفیف می تواند به شکلی دیگر هم باشد. به این صورت که کانون ایران نوین بابت دیر پرداخت کردن پول فوتبال هیچ جریمه ای نشود و در واقع بخشیدن این پول جریمه، همان تخفیفی باشد که کانون ایران نوین از فدراسیون گرفته. کانون ایران نوین اگر پول فوتبال را در این مدت در بانک هم گذاشته باشد، با توجه به سود بانکی که دریافت کرده، رقم قابل توجهی گرفته که همین رقم می تواند تخفیف خوبی برای این شرکت باشد. از طرفی همین که این شرکت از پرداخت جریمه به فوتبال معاف شود، خودش تخفیف قابل توجهی است.
منبع: بولتن