کد خبر:۴۸۴۵۹۲
رهبر در همایش گفتمان عزت ملی:

برخی می خواهند در انتخابات شعارهای تغییر چهره مردانه مجلس را سر دهند

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: برخی می‌خواهند در انتخابات شعارهای تغییر چهره مردانه مجلس را سر دهند در این اصل دولت موظف است حقوق زنان را در قسمت‌های مختلف طبق موازین اسلامی ارائه دهد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صبح امروز میزگردی با عنوان بررسی حقوق و نقش زنان در جامعه با حضور لاله افتخاری و فاطمه رهبر در همایش گفتمان عزت ملی که به همت اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان برگزار شده بود برپا شد.

 


در این برنامه لاله افتخاری گفت: قبل از انقلاب می‌گفتند بدون قدرت شرق و غرب ادامه راه امکان ندارد و باید به یکی از این دو قدرت تکیه کرد ولی امروز قدرت‌ها بدون هیچ تشریفاتی به دیدار رهبر می‌روند.

 


وی تصریح کرد: پیش از انقلاب نیز خانم‌ها در عزت ملی که امروز داریم دخالت داشتند و همچنین در هنگام جنگ نیز همین گونه بود. پس از آن سال‌ها در کنار جانباز‌هایشان خدمت کردند و به این نیز افتخار می‌کنند.

 


نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زنان ما تکلیف‌هایی را به دوش دارند اظهار داشت:لایحه بودجه تا زمانی که نیامده برنامه ششم توسعه هم وجود ندارد می‌گویند در بحث تایید صلاحیت زنان مجلس ساکت بودند در صورتی که ما نامه دادیم تشکر کردیم و این وظیفه ماست.

 


وی با اشاره به بحث ورود زنان به ورزشگاه گفت: بحث دیگر ورود زنان به ورزشگاه است که کار کار‌شناسی نشده و در این میان فقط شاید دو نفر از این امر خرسند باشند ما دوست نداریم که خانم‌ها تماشاچی باشند.

 


افتخاری خاطرنشان کرد: زن و مرد مانع رشد یکدیگر نیستند بلکه دو بال برای سیر از خاک به افلاکند و اگر این عقیده بود وقتی که یک اجلاس برگزار می‌شود می‌بینیم که اسم نماینده ما وجود دارد اما دولت اجازه حضور معاونان را نداده است.

 


در ادامه برنامه فاطمه رهبری با اشاره به اینکه در بند ۲۱ قانون اساسی برابر زن و مرد اعلام شده است گفت: برخی می‌خواهند در انتخابات شعارهای تغییر چهره مردانه مجلس را سر دهند در این اصل دولت موظف است حقوق زنان را در قسمت‌های مختلف طبق موازین اسلامی ارائه دهد.

 


وی تصریح کرد: بعد از قانون اساسی بحث چشم انداز بیست ساله کشور را داریم که اگر بخواهیم نقش زنان را در عزت ملی مشخص کنیم باید ببینیم این نقش براساس کدام حکمت و مصلحت باشد.

 


این نماینده مجلس با بیان اینکه اگر قرار باشد این برنامه‌ها را بنویسیم و به آن عمل نکنیم دیگر به چشم انداز دست پیدا نخواهیم کرد گفت: شما می‌بینید که می‌گویند زنان مجلس ساکتند و این به نظر من فرافکنی است و در ماده ۲۳۰ و ۲۲۷ دولت را ملزم کردیم که در مورد خانواده و زنان یک برنامه ارائه کنند و الان برنامه پنجم تمام شده و ما هنوز هیچ ماده‌ای از این ندیده‌ایم.

 


وی افزود: در دولت قبل گفتم در حال جمع آوری اسناد هستیم اما با تغییر دولت تمام اسناد کنار رفت. طبق ماده ۲۳۰ که ۱۴ محور را در مورد زنان دارد ۱۸ تفاهم نامه در سال ۹۳ تا ۹۴ به ما ارائه کردند که به نظر خودشان صددرصد محقق شده است.

 


رهبر با طرح این سوال که آیا دستگاهی به جز معاونت زنان دولت در کشور وجود دارد؟ گفت: دستاورد تفاهم نامه ایجاد دغدغه بوده است و آن یعنی هیچ و وقتی سوال می‌کنیم می‌گویند که ما دستگاه اجرایی نیستیم.

 


وی ادامه داد: یک تفاهم نامه بین صندوق جمعیت سازمان ملل و معاونت زنان دولت داریم که تاریخ تفاهم از سال ۹۰ تا ۹۴ می‌باشد و جالب اینجاست که این دولت سال ۹۲ آمده و چگونه مسئولیت سال ۹۰ را برعهده گرفته است.

 


این نماینده مجلس گفت: وقتی ما اسناد را خواستیم دیدیم که این برنامه در راستای برنامه سازمان ملل برای ایران است و این یک انحراف است که می‌گویند این برجام کوچک در حوزه زنان است.

 


وی با اشاره به سخن ملاوردی پیرامون دخالت مجلس در بحث برجام در پایان خاطرنشان کرد: ملاوردی می‌گوید طبق قانون نباید مجلس در موضوع برجام دخالت کند این در صورتی است که شورای نگهبان می‌گوید هر گونه قراردادی که برای ایران تعهد ایجاد کند باید به تایید مجلس درآمده و این در تفاهم نامه ۱۹ بند وجود دارد که برجام برای ما تعهدی را ایجاد کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار