دو نفری که می‌توانند قهرمانی را از استقلال بگیرند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۶۸۹۲

دو نفری که می‌توانند قهرمانی را از استقلال بگیرند

تقریبا از آغاز رقابتهای لیگ برتر در فصل جاری آبی پوشان تهرانی همواره یکی از پاهای ثابت صدرنشینی بوده اند و در بسیاری مواقع یکه و تنها بر این جایگاه تکیه زده بودند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تقریبا از آغاز رقابتهای لیگ برتر در فصل جاری آبی پوشان تهرانی همواره یکی از پاهای ثابت صدرنشینی بوده اند و در بسیاری مواقع یکه و تنها بر این جایگاه تکیه زده بودند تا پس از فراز و نشیبهایی در دو گام مانده به پایان این رقابتها بار دیگر به صدر جدول رسیده اند اما با این تفاوت که استقلال خوزستان و پرسپولیس تهران شانه به شانه با آنها در حرکتند و برای رسیدن به قهرمانی دندان تیز کرده و منتظر لغزش آبی پوشان هستند.


به هر حال استقلالیها برای رسیدن به قهرمانی دو مانع بزرگ به نام تراکتورسازی و صبای قم را در پیش داشته و باید بدانند یک استقلالی به نام قلعه نوعی و یک پرسپولیسی به نام علی دائی مانع قهرمانی آنها هستند.

 

منبع: سایت ناصر حجازی

پربازدیدترین آخرین اخبار