اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، سومین کارگاه بین المللی آسیا اقیانوسیه پروبیوتیک ها با همکاری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و انستیتو متخصصین صنایع غذایی آسیا اقیانوسیه (APIFP) ۱۶ و ۱۷ آذر ماه (۶ و ۷ دسامبر ۲۰۱۶) در مشهد برگزار می شود.اولین و دومین کارگاه به میزبانی دانشگاه لینکلن نیوزلند و دانشگاه جینان چین برگزار شده است.
در این کارگاه دو تن از متخصصین برجسته حوزه پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند به نام های ملک الطاف حسین از دانشگاه لینکلن و مدیر اجرایی انستیتو متخصصین صنایع غذایی آسیا اقیانوسیه (APIFP) و پروفسور کنت یویانگ از اساتید دانشگاه جینان و از اعضای هیات مدیره ی این انستیتو به تدریس می پردازند.
شایان ذکر است این رویداد علمی بین المللی گامی مهم در تبادل تجربیات و یافته های علمی، هم افزایی علمی و افزایش ارتباط میان پژوهشگران، متخصصان، صنعتگران و بازرگانان در زمینه پروبیوتیک ها در سطح قاره بزرگ آسیا و اقیانوسیه به شمار می رود.