سومین کارگاه بینالمللی آسیا اقیانوسیه پروبیوتیکها برگزار میشود
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، سومین کارگاه بین المللی آسیا اقیانوسیه پروبیوتیک ها با همکاری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و انستیتو متخصصین صنایع غذایی آسیا اقیانوسیه (APIFP) ۱۶ و ۱۷ آذر ماه (۶ و ۷ دسامبر ۲۰۱۶) در مشهد برگزار می شود.اولین و دومین کارگاه به میزبانی دانشگاه لینکلن نیوزلند و دانشگاه جینان چین برگزار شده است.
در این کارگاه دو تن از متخصصین برجسته حوزه پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند به نام های ملک الطاف حسین از دانشگاه لینکلن و مدیر اجرایی انستیتو متخصصین صنایع غذایی آسیا اقیانوسیه (APIFP) و پروفسور کنت یویانگ از اساتید دانشگاه جینان و از اعضای هیات مدیره ی این انستیتو به تدریس می پردازند.
شایان ذکر است این رویداد علمی بین المللی گامی مهم در تبادل تجربیات و یافته های علمی، هم افزایی علمی و افزایش ارتباط میان پژوهشگران، متخصصان، صنعتگران و بازرگانان در زمینه پروبیوتیک ها در سطح قاره بزرگ آسیا و اقیانوسیه به شمار می رود.