به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش وجوانان، محمود گودرزی در دیدار با مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان مازندران گفت: از نمایندگان میخواهم برای مقابله با فساد در کنار وزارت ورزش و جوانان باشند.
وزیر ورزش و جوانان در خصوص حوزه جوانان تصریح کرد: بعد از ادغام دو سازمان و تشکیل وزارت ورزش و جوانان بودجه حوزه جوانان 7 میلیارد تومان بوده که بنا به گفته یکی از نمایندگان مجلس هزینه آسفالت یه راه روستایی هم نیست، البته خود قانونگذار تکلیف کرده که در این حوزه وزارت ورزش و جوانان فقط یک هماهنگ کننده بین دستگاههای متولی امور جوانان است و سیاستها و برنامهها را به این دستگاهها تکلیف و هماهنگ میکند که در این خصوص ما ستاد ملی ساماندهی امور جوانان را هر ماه با حضور یکی از استانداران و اعضای ستاد برگزار میکنیم و در سطح استانها و شهرستانها نیز این ستاد با ریاست استانداران برگزار میشود.
وی در خصوص تدوین قانون اهداف و وظایف وزارت ورزش و جوانان گفت: از روزی که به این وزارتخانه آمدم، بلافاصله اقدامات را در این زمینه آغاز کردیم و بعد از 6 یا 7 ماه با کارهای کارشناسی به یک لایحه رسیدیم که مراحل آن در کمیسیونهای فرعی دولت طی شده و منتظر هستیم تا در صحن علنی دولت نیز مطرح شود تا انشاالله به زودی تقدیم مجلس شورای اسلامی شود.
وزیر ورزش و جوانان همچنین در خصوص تدوین قانون ورزش کشور گفت: آخرین قانون ورزش برای سال 1350 کشور بوده که تدوین این قانون نیز که قانونی نسبتا مترقی است و همه زوایا در آن لحاظ شده است تمام شده و به زودی به مجلس شورای اسلامی ارائه میشود.
گودرزی ادامه داد: در 15 دورهای که در المپیک حضور داشتیم به طور میانگین 4.5 مدال کسب کردهایم و به نظر میرسد استطاعت ورزش ما در همین حد است. امیدواریم با کار استعدادیابی این قهرمانیها توسعه پیدا کند و پایدار شود.
وی با بیان این مطلب که مازندران قطب اصلی ورزش قهرمانی کشور است از مسئولان و نمایندگان دلسوز این استان به خاطر توجه به ورزش استان تشکر کرد و افزود: امیدوارم در یک تعامل و همفکری و همافزایی با نمایندگان مجلس بتوانیم در حوزه قوانین و اعتبارات به ورزش کشور کمک کنیم و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی از ورزش حمایت کنند تا انشاالله همه ورزش کشور از برکات آن بهرهمند شود.
وزیر ورزش و جوانان در خصوص پروژههای ناتمام ورزشی مازنداران گفت: با حضور مصطفی مدبر و سید مناف هاشمی و نمایندگان حوزههای مازندران یک بررسی داشته باشید و آن پروژههایی که تا پایان سال قابل اجرا هستند مشخص کنید و گزارش آن را ارائه دهید.
وی در خصوص اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به چالوس گفت: خوشبختانه اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به استانها همواره تامین میشود و در این خصوص تعهدات انجام خواهد شد.
وزیر ورزش در بخش دیگری از صحبتهای خود آمایش سرزمینی در حوزه ورزش را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: توسعه زیرساختها بدون توجه به یک نگاه آمایشی کار اشتباهی است. طبق یک نگاه آمایشی باید ببینیم مثلا در مازندران چه استعدادهایی در کدام منطقه داریم و بعد به تناسب آن استعداد و منطقه جغرافیایی و توانمندیهای فیزیکی، روحی و روانی و فرهنگی به ایجاد زیرساختهای ورزشی مبادرت کنیم که این نگاه آمایشی در گذشته مورد توجه قرار نگرفته و ما وارث این زیرساختهای بدون توجه به یک نگاه آمایشی هستیم. ما این آمایش سرزمینی را انجام دادهایم و همه این برنامهها و پروژهها وجود دارد ولی در مرحله اجرا به دلایل محدودیتهای اعتباری و مالی با مشکل روبهرو هستیم.
گودرزی در خصوص سرانه ورزشی استانها گفت: من معتقدم سهم ورزش مازندران با توجه به ظرفیتهایی که دارد باید بیشتر باشد اما وضعیت مازندران در این خصوص نسبت به خیلی از استانهای دیگر مثل تهران که خیلی سرانه پایینی دارد مناسب است.
وی اظهار داشت: از زمانی که به این وزارتخانه آمدهام، طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی حتی یک ریال به تیمهای حرفهای از بیتالمال کمک نکردهام. امیدوارم نمایندگان دلسوز مردم در کنار مسئولان وزارتخانه کمک کنند تا جریانهای فساد برانگیز نتواند به ورزش آسیب وارد کنند.
وزیر ورزش و جوانان گفت: برای اولین بار در ورزش کشور 10 درصد بودجه به ورزش همگانی اختصاص پیدا کرد که همین امر باعث شد آمار پرداختن مردم به ورزش از 10.5 درصد به 21 درصد افزایش پیدا کند، فشارها و توصیههای ما باعث شد که حتی رسانههای زرد هم به این مقوله بپردازند. امیدواریم تا پایان دولت یازدهم این رقم به 30 درصد برسد و ورزش در سبد خانوادههای ایرانی قرار گیرد.