کد خبر:۵۲۰۵۷۲
دانشجوی معترض به مصوبه جدید نظام پزشکی:

عدم اختصاص شماره نظام پزشکی به دانشجویان PHD خلاف عدالت است

یکی از دانشجویان معترض به مصوبه جدید نظام پزشکی گفت: طی مصوبه اعلام شده به رشته دامپزشکی و رشته‌های علوم پایه مثل ژنتیک و میکروبیولوژی و حتی صنایع غذایی نظام پزشکی داده نمی‌شود و نکته‌ای که در این مصوبه آمده لفظ (وغیره ) است که مشخص نیست چه رشته‌هایی را شامل می‌شود.

یکی از دانشجویان معترض به مصوبه جدید نظام پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: بنده با برخی از اساتید در خصوص عدم اختصاص شماره نظام پزشکی به دانشجویان برخی از رشته ها در مقطع PHD صحبت کرده ام که اعلام کردند این قانون قبلا هم انجام می شده ولی اکنون علنی شده و اعتراضات بالا گرفته است.

 

وی افزود: یکی دوماه پیش دانشجویان ژنتیک دانشگاه آزاد شهرکرد اعلام کرده بودند که مجوز آزمایشگاه های تشخیص ژنتیک از رشته ژنتیک پزشکی یعنی PHD با بیس خود رشته های ژنتیک گرفته شده و به پزشکان داده شده، که بعد از حدود یک ماه این مصوبه وزارت بهداشت علنی شد و مسبب این موضوع هم نظام پزشکی بوده و به آموزش پزشکی ابلاغ کرده است. 

 

این دانشجو ادامه داد: طی مصوبه اعلام شده به رشته دامپزشکی و رشته های علوم پایه مثل ژنتیک و میکروبیولوژی و حتی صنایع غذایی نظام پزشکی داده نمی شود و نکته ای که در این مصوبه آمده لفظ (وغیره ) است که مشخص نیست چه رشته هایی را شامل می شود و هر رشته علوم پایه ممکن است جزو این (وغیره ) باشد.


 
وی خاطرنشان کرد: اگر این مصوبه اجرایی شود بسیاری از رشته ها مثل میکروبیولوژی و ژنتیک بازار کار خود را از دست می دهد. 

 

این دانشجو تصریح کرد: مسئولین اعلام کرده اند که می توانید استاد دانشگاه شوید، که این امر امکان پذیر نیست؛ چراکه اعضای هیات علمی دانشگاه پر شده و فقط استاد به صورت حق التدریس می گیرد که حتی خود حق التدریسی ها هم نسبت به این موضوع اعتراض دارند. 

 

وی ادامه داد: طی این دو روز اعتراضاتی بالا گرفت و کامنت هایی در شبکه های مجازی گذاشته شد و به خبرگزاری های مختلف پیام داده شد و دانشجویان به دلیل اینکه بازار کار خود را از دست می دهند شروع به اعتراض کردند.


این دانشجو در ادامه گفت: وزیر بهداشت طی عکس العملی در پایین صفحه اینستاگرام خود پست خبری گذاشتند که خود آموزش پزشکی نیز نسبت به این موضوع معترض بوده و این طور که از سخن وزیر بهداشت معلوم است، این قانون را عطف به مصوبه کنند، یعنی کسانی که نظام پزشکی داشتند که هیچ؛ ولی به رشته های PHD و ارشد که رشته های بالینی را شامل می شود نظام پزشکی تعلق نمی گیرد. 

 

وی خاطرنشان کرد: این خلاف عدالت است و نه تنها بر خلاف تدبیر است؛ بلکه امید را از بسیاری از دانشجویان که قشر تاثیرگذار جامعه هستند نیز می گیرد. 

 

این دانشجو در پایان گفت: با توجه به اعتراضات دانشجویان ممکن است تجمعی نیز در این راستا برگزار شود.  

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
Daneshjoo
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۲
متاسفانه در تصمیم گیری ها هرگز به دانشجوهایی که عمر و تمام امید هاشون یه شبه نابود میشه اصلا فکر نمیکنن بعد انتظار پیشرفت علمی هم وجود داره
11
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ تير ۱۳۹۵ - ۰۵:۳۲
بچه ها احتمال داره برای ساکت کردن معترضین این قانون رو فقط برای بچه های ورودی ۹۵ به بعد اعمال کنن.‌تورو خدا به این قانع نشید اگه یه قانونی ناعادلانه ست برای همه ورودی ها نباید اجرا بشه. مگه امثال من چه گناهی کردن؟ ارشد ژنتیک شهر خودمو به ژنتیک انسانی شهرستان ترجیح دادم به این امید که واسه دکتری ژنتیک پزشکی شرکت کنم. حالا که بعد از دوسال برنامه ریزی به هدفمون نزدیک شدیم باید این حرفارو بشنویم؟ وقتی دو نفر از یه فیلتر رد میشن و کنار هم توی یه کلاس میشینن و از نظر سطح علمی هیچ فرقی با هم ندارن این حرفها دیگه چه معنایی داره؟!کاش اینقدر خودخواه نباشیم. بچه های با بیس پزشکی هم خوب میدونن سطح علمی علوم پایه ها قوی هستش و چون از رقابت با ما وحشت دارن از این قانون ناعادلانه حمایت میکنن به این امید که
4
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۴
سلام. من بعنوان یک عضو شورایعالی نظام پزشکی که عرض می نمایم که باید این قبیل موضوعات مطابق قانون تشکیل نظام پزشکی در شورایعالی مورد بررسی و تصویب قرار گیرد و تاکنون این موضوع در شورایعالی طرح نگردیده است تا تصویب و یا رد گردد. بنابراین آنچه که در نامه مورد استناد ذکر گردیده ، نظر شخصی صادر کننده نامه بوده و نمی تواند حکم مصوبات و مقررات داشته باشد.اینکه چرا چنین نامه ای صادر شده ، خود قابل تعمق است اما بنده چون دیدم در این متن و سایر متن های مرتبط از کلمه "مصوبه " استفاده شده است ، خواستم عنوان کنم که مصوبه ای برای تقسیم اعضای نظام سلامت به شهروند درجه دوم نداشته ایم. در این خصوص نظر شفاف خود را اعلام هم اعلام نمودم.
0
2
پربازدیدترین آخرین اخبار