کد خبر:۵۲۳۴۷۰
بنگر: تراکتورسازی این فصل شرایط خوبی خواهد داشت
مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز میگوید که این فصل تیمش پرستاره است و فصل خوبی پیشرو خواهد داشت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محسن بنگر پس از تساوی یک - یک تراکتورسازی و پیکان در دیداری تدارکاتی درباره وضعیت تیمش گفت: تیم پرستارهای هستیم. بهنظرم تراکتورسازی این فصل شرایط خوبی خواهد داشت.
وی افزود: تا به امروز تمرینات بدنسازی را پشت سر گذاشتیم و روزبهروز آمادهتر میشویم. با شروع لیگ هم از ابتدا سعی خواهیم کرد برای خوب بازی کردن و موفقیت تلاش کنیم و با این هدف به میدان میرویم.
مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی درباره رقابتهای یورو اظهار داشت: من دوست داشتم ایتالیا و آلمان در فینال بازی میکردند، اما بههم خوردند و در نهایت هم حذف شدند. اکنون هم دوست دارم پرتغال برنده فینال باشد و قهرمان شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.