آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۳۵۸۳

زمان جلسه مشترک فدراسیون فوتبال با باشگاه‌ها تغییر کرد

سازمان لیگ فوتبال از تغییر زمان برگزاری جلسه هم اندیشی رئیس فدراسیون فوتبال با مدیران باشگاه‌ها خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از  سایت فداسیون فوتبال، نشست هم اندیشی مهدی تاج – رئیس فدراسیون با مدیران باشگاه‌های لیگ برتر از روز یکشنبه ۲۰ تیر ماه به روز سه شنبه ۲۲ تیر ماه تغییر یافت. این جلسه با حضور مدیرعامل باشگاه‌های لیگ برتر از ساعت ۱۶ در سالن کنفرانس آکادمی ملی فوتبال برگزار می‌شود.

 

قرار است در این جلسه در خصوص تبیین سیاست‌ها و برنامه پیش‌روی فدراسیون و سازمان لیگ، مسایل مربوط به حوزه بین الملل و قراردادها، امور مربوط به بخش‌های داوری و انضباطی، بازاریابی، تبیلغات محیطی، حق  پخش و مسابقات تیم ملی در بازی‌های مقدماتی جام جهانی بحث و گفت‌وگو شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار