کد خبر:۵۳۳۵۵۰

انتقاد تند رییس فدراسیون بوکس از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک

رییس فدراسیون بوکس با انتقاد شدید از عملکرد وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک، گفت: در ورزش ایران مسئولان هیچ علاقه‌ای به بوکس ندارند و این نتیجه‌ حاصل از حمایت‌های نادرست آنها از یک نفر است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رییس فدراسیون بوکس با انتقاد شدید از عملکرد وزارت ورزش  و جوانان و کمیته ملی المپیک ، گفت: در ورزش ایران مسئولان ورزش ایران هیچ علاقه‌ای به بوکس ندارند و این نتیجه‌ حاصل از حمایت‌های نادرست آنها از یک نفر است.

 

وی افزود: روزبهانی زیر چتر حمایتی مسئولان وزارت ورزش  و جوانان و کمیته ملی المپیک بود و به خاطر همین حمایت‌ها او خودش را تافته جدا بافته از بوکس می دانست. ما برای آماده سازی روزبهانی 400 میلیون تومان هزینه کردیم. او ماهیانه دو میلیون حقوق می گرفت. ما زیر فشار مسئولان ورزش نمی‌توانستیم با روزبهانی برخورد کنیم.

 

رییس فدراسیون بوکس در ادامه با تاکید بر این که دست او برای برخورد با احسان روزبهانی بسته بود، گفت: ما حق مخالفت با  برنامه‌های روزبهانی و گفتن حرف‌های خودمان را نداشتیم، چرا که او بلافاصله  او به وزارت ورزش  و جوانان و کمیته ملی المپیک انتقال می‌داد و از  بالا دست به ما می‌گفتند که مراقب او باشید و با او برخوردی نکنید.

 

وی ادامه‌ داد:  روزبهانی خودش را تافته جدا بافته می‌دانست و  به حرف کسی گوش نمی‌داد. به اعتقاد من او تمام شده است و باید به فکر کار دیگری باشد.

 

ناطق نوری با اشاره به این که انتقادها از فدراسیون در مورد رسیدگی نکردن به مشکلات روزبهانی نادرست است، خاطر نشان کرد:  ما هر چه که در توان داشتیم برای او انجام دادیم و این ناسپاسی است که بگوییم ما برای او کاری نکرده‌ایم. ما در این مدت حدود 400 میلیون تومان برای او هزینه کرده‌ایم و به مسابقات مختلفی اعزام شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار