هيچ آقازاده‌ خلافکاری مصونیت ندارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۱۳۵
عضو هيئت رئيسه مجلس در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

هيچ آقازاده‌ خلافکاری مصونیت ندارد

عضو هيئت رئيسه مجلس اظهار داشت: برخورد قاطع قوه قضائيه با مسببان اصلي حادثه روز عاشورا نشان خواهد داد كه هيچ آقازاده‌اي در برابر قانون مصونيت ندارد.

حسن غفوري فرد در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اين مطلب كه اگر با كساني كه بعد از انتخابات در كشور ايجاد اغتشاش كردند، برخورد لازم صورت مي گرفت، كار به جايي نمي رسيد كه شاهد هتك حرمت به عزاداري سالار شهيدان باشيم، گفت: ما در قانون موضوعي تحت عنوان مصونيت قضايي نداريم و طبق قانون هر فردي در هر جايگاه و مقامي بايد پاسخگويي اقدامات خلاف خود باشد.

وي تصريح كرد: هيچ آقا زاده‌اي در برابر قانون مصونيت ندارد و قوه قضائيه در برخورد با متخلفان بايد به وظيفه خود مطابق قانون عمل كند.

غفوري فرد به اظهارات دادستان كل كشور در جلسه غيرعلني امروز مبني بر اينكه قوه قضائيه در برخورد با اغتشاشگران و محارب مصمم است، اشاره و عنوان كرد: اتفاق رخ داده در روز عاشورا فاجعه‌اي به تمام معنا است؛ چرا كه در اين روز، عده‌اي قصد شكستن حرمت آقا عبدالله الحسين(ع) را داشتند و بايد قوه قضائيه با شدت و حدت تمام با مسببان و عوامل آن برخورد لازم و كافي داشته باشد.

عضو هيئت رئيسه مجلس ادامه داد: قوه قضائيه با هر فردي كه به نوعي در واقعه روز عاشورا دخيل بوده در هر مقامي كه باشد بايد برخورد كند و اين خواست عمومي ملت است.

وي ادامه داد: برخورد قوه قضائيه با مسببان اين تصور را كه در مخيله عده اي به وجود آمده كه عده اي مي توانند خلاف كرده و مصونيت داشته باشند را از بين ببرد.

غفوري فرد با اشاره به اينكه در حادثه روز عاشورا عواطف و احساسات ملت به شدت جريحه دار شد، گفت: حتي در زمان شاه حرمت روز عاشورا حفظ مي شد اما عده‌اي با جسارت و گستاخي هر چه تمامتر عزاي حسيني را به آشوب كشيدند كه باعث ناراحتي ملت شد و تنها راه بازگرداندان آرامش به مردم برخورد با عوامل هتاك و مسببان اصلي آنها است.

عضو هيئت رئيسه مجلس با اشاره به سخنان امام (ره) مبني بر اينكه «اين محرم و صفر است كه اسلام را زنده نگه داشته است»، گفت: متاسفانه سردادن شعار جمهوري ايراني از سوي فريب خوردگان به معني اين است كه اين افراد به دنبال حذف اسلام كه هويت اصلي انقلاب اسلامي است، هستند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار