به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمد طلایی با بیان این مطلب افزود: ابتد باید تشکر ویژه ای از تمامی بزرگان این رشته پر افتخار از جمله اعضای شورای فنی داشته باشم که به من اعتماد کردند. این موضوع از همه چیز برای من بالاتر بود و مرا خوشحال کرد. برای این عزیزان احترام زیادی قائل هستم و معتقدم با مشورت با آنها می توانم کارها را هرچه بهتر پیش ببرم.
قهرمان اسبق جهان تصریح کرد: پیش از این رسول خادم عهده دار این مسئولیت بود و باید بگویم که با توجه به حجم بالای کار در فدراسیون کشتی، انصافا موفق عمل کرد و امیدوارم بتوانم جایگزین خوبی برای وی در رأس کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد باشم.
وی اظهار داشت: قطعا برای ادامه راه از نظرات و تجربیات بالای وی استفاده خواهم کرد، ضمن اینکه رضا لایق نیز بعنوان دوست و همکارم در کنار من خواهد بود و قطعا با حضور این عزیزان درصد موفقیت بسیار بالا خواهد بود.
سرمربی سابق تیم ملی کشتی آزاد جوانان در مورد انتخابش به عنوان سرمربیگری تیم بزرگسالان افزود: البته گزینه های دیگری نیز مدنظر بودند که باید بگویم آنها قبل از هرچیز دوست، همدوره و پیشکسوت من هستند و جایگاه فنی آنها بالا و قابل احترام است.
طلایی در مورد شناختش از رده بزرگسالان تصریح کرد: من پنج سال پیش کار خود را با رده نوجوانان آغاز کردم و با یک نسل از کشتی گیران سال به سال بالا آمدم و سه سال نیز با تیم جوانان بودم که حاصل آن دو قهرمانی جهان بود، در حال حاضر بیشتر کشتی گیرانی که با آنها بودم به رده سنی بزرگسالان آمده اند، ضمن اینکه در سال های اخیر نیز بعنوان یک خدمتگزار به کشتی به رده سنی بزرگسالان نیز کمک می کردم و در کنار کادر فنی بزرگسالان، مشغول آماده سازی این تیم نیز بودم.
دارنده مدال نقره جهان افزود: تقریبا از تمامی آزادکاران مطرح حاضر شناخت خوبی دارم چه از جوانان و چه از بزرگسالان و فکر می کنم در حال حاضر کشتی گیران خوبی را در اختیار داریم.
دارنده مدال برنز جهان در مورد برنامه های خود در تیم ملی اظهار داشت: کار در کشتی آزاد و در رده های مختلف به ویژه جوانان و بزرگسالان با یک برنامه ریزی و روش خاص تمرینی دنبال می شد و کار گروهی سرلوحه تمامی برنامه های ما بود. تمرینات کشتی گیران ما از لحاظ کلاس فنی چه در جوانان و چه در بزرگسالان تقریبا یکی بود و رمز موفقیت تیمهای ملی نیز در همین بود.
وی اظهار ادامه داد: با توجه به فرآیند انتخاب تیم های ملی، و احترام با قانون انتخابی، تحول و پیشرفت خوبی در کشتی آزاد به وجود آمد به طوری که کشتی گیرانی مانند حسن یزدانی و علیرضا کریمی در مدت زمان کمی از رده سنی جوانان توانستند خود را به تیم ملی بزرگسالان برسانند و حاصل آن طلای بسیار ارزشمند یزدانی در المپیک ۲۰۱۶ ریو بود.
طلایی در مورد برنامه های تیم ملی کشتی آزاد پس از المپیک ۲۰۱۶ تصریح کرد: هفته آینده جلسه ای را در مورد انتخاب کادر فنی با شورای فنی تیم های ملی کشتی خواهم داشت و پس از آن برنامه های ما آغاز خواهد شد، در حال حاضر نیروهای جوان و بسیار قدرتمند مانند حسن یزدانی، علیرضا کریمی، رضا اطری، امین طاهری، رضا مظفری، پیمان بیابانی، ایمان صادقی، یونس سرمستی و بسیاری از نفرات حاضر در تیم های جوانان و حتی نوجوانان را در اختیار داریم.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد ادامه داد: ضمنا کشتی گیران با تجربه و عنوان داری نیز در تیم ملی حضور دارند، اما ملاک کار شیوه نامه انتخابی تیم های ملی کشتی و در نهایت حضور در رقابت های انتخابی خواهد بود و هرکس خود به کادر فنی ثابت کند راهی رقابت های مهم پیش رو خواهد شد. قطعا کار و برنامه ریزی ما برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو است و حاصل تلاش این عزیزان در سه سال قبل از المپیک، بسیار موثر خواهد بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سعی خواهیم کرد شیوه کار همان شیوه کشتی رو به جلو و تهاجمی باشد ضمن اینکه با استفاده از تجربیات بزرگان این رشته، به دنبال رفع نقاط ضعف نیز خواهیم بود تا به امید خدا بتوانیم، آن چیزی را که حق کشتی ایران در جهان است بدست آوریم.