کد خبر:۵۴۹۰۱۲
مخترعین نانو تکنولوژی چه می‌گویند؟-۱

شریفی‌هایی که سالانه ۴۰ میلیارد تومان فروش دارند/ از یک کارخانه کوچک فعالیت نانو را شروع کردیم

کارشناس فروش و تحقیقات شرکت پارسا پلیمر شریف گفت: ما از صفر شروع کردیم و سرمایه گذاری زیادی برای شروع راه نداشتیم. الآن سالانه بالای ۴۰ میلیارد تومان فروش داریم.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید


امیر بشیر، کارشناس فروش و تحقیقات شرکت پارسا پلیمر شریف در حاشیه نهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص نوع فعالیت این شرکت و محصولاتی که در حوزه این فناوری ارائه کرده است، گفت: این شرکت کار خود را از یک تیم دانشجویی در دانشگاه شریف شروع کرد و بعد از مدتی با کمک یکی از اساتید خبره خود که 15 سال فعالیت مستمر در حوزه نانو داشته است، فعالیت خود را توسعه بخشید. این تیم سعی کرد تا با مشاوره گرفتن از شرکت‌های دیگر یکسری محصولات که آزمایشگاهی تولید می‌شده را به صورت نیمه صنعتی و بومی تولید کند.

 

وی ادامه داد: این پروسه مدتی به طول انجامید تا سرآخر سال 85 – 86 به تاسیس این شرکت ختم شد. تیم دانشجویی شریف اقدام به تولید کامپانت‌های پیشرفته پلیمری کرد چیزی که امروزه به نحوه خاصی در صنعت خودروسازی، ساختمان و لوله کشی آنها، بسته بندی، لوازم خانگی و صنعت کشاورزی کشورها کاربرد دارد.

 

کارشناس فروش و تحقیقات شرکت پارسا پلیمر شریف در خصوص نحوه تولید این تکنولوژی جدید که با فناوری نانو ساخته شده است، تصریح کرد: ما مواد اولیه پلاستیکی را برای تولید یکسری قطعات مثل داشبورد، سپر، رودری‌ها، کنسول و زیرآرنجی در صنعت خودروسایز تولید می‌کنیم؛ حتی یکسری قطعات جانبی موتور مثل روکش موتور، محفظه نگاهدارنده قطعات موتور شامل این محصول می‌شوند.

 

بشیر با اشاره به اینکه مواد اولیه این محصول به طور کامل ایرانی و بومی است، خاطرنشان کرد: این محصول با کمک چند شرکت فعال در حوزه نانو که در ایران فعالیت می‌کنند برای شرکت‌های ایران خودرو و سایپا تولید می‌شود. برای صنعت لوازم خانگی: تجهیزات پلاستیکی یخچال، لباسشویی؛ برای صنعت بسته بندی: کیسه‌های پلاستیکی، ظروف یکبار مصرف، برای صنعت لوله کشی: لوله‌های بی صدا، لوله‌های تقویت شده با الیاف شیشه و همچنین برای صنعت کشاورزی: پوشش نایلونی گلخانه‌ای که در برابر تابش نور خورشید عمر بیشتری نسبت به سایر پوشش‌ها دارد این محصول پاسخگوی نیازهای آنها شده است.

 

شرکت پارسا پلیمر شریف یکی از مدرنترین شرکت‌های تولید کامیانت/ از یک کارخانه کوچک شروع کردیم

وی در ادامه سخنان خود ضمن تاکید بر اینکه تیم دانشجویی شریف در آغاز راه با ظرفیت ۱۵۰۰ تن در سال کار خود را شروع کرد، اظهار داشت: در این یک سال ظرفیت تولیدمان به 20 هزار تن در سال رسیده است و تقریبا می‌توانم بگویم مدرن ترین شرکت تولید کامپانت در کشور هستیم. ما قبلا کار خود را با یک کارخانه کوچک شروع کردیم که پس از مدتی آن را تبدیل به یک کارخانه بزرگتر کردیم و مکان قبلی هم اکنون تبدیل به مرکز تحقیقاتی برای خدمات رسانی به صنعت پلیمر و پلاستیک کشور درآمده است.

 

کارشناس فروش و تحقیقات شرکت پارسا پلیمر شریف بیان داشت: در حال حاضر خیلی از کسانی که در شرکت پارسا پلیمر شریف در حال کار کردن هستند جزو فارغ التحصیلان دانشگاه شریفند. رئیس هیئت مدیره شرکت پارسا پلیمر و مدیر واحد تحقیقاتی جناب آقای دکتر باقری از اساتید دانشکده مواد دانشگاه شریف هستند که نشان می دهد تماما کار تحقیق و تولید در یک مجموعه واحد صورت می گیرد.

 

بشیر در پاسخ به این سوال که پشتیبانی ستاد نانو از شرکت‌های دانشجویی مثل پارسا پلیمر شریف چگونه بوده است، گفت: پشتیبانی ستاد از روز اول از خدمات مشاوره‌ای تا خدمات آزمایشگاهی، بازاریابی، گسترش بازار و مطالعات برای شرکت پارسا پلیمر شریف وجود داشته است ما هم با این حمایت توانستیم صنعتی را که به صورت آزمایشگاهی تولید می‌شده به صورت نیمه صنعتی و بومی تولید کنیم و جریان سرمایه به وجود آوردیم.

 

دانشجویان باید ایده‌های خود را با قابلیت عرضه به یازار و جامعه به عرصه تولید برسانند

وی در خصوص اینکه چه توصیه‌ای به دانشجویان علاقه مند به فعالیت در عرصه نانو دارد، گفت: در فضای دانشجویی ما صرفا به فعالیت‌های تحقیقاتی می‌پردازیم تا یک محصولی به صورت آزمایشگاهی تولید شود؛ ولی همواره باید این را هم مدنظر داشته باشند تکنولوژی که تولید کرده‌اند را باید به عرصه بازار و فروش برسانند تا قابلیت ارائه به جامعه و کشور را داشته باشد. دانشجویان باید با ستاد نانو در این خصوص مشورت کنند تا استارت آپ‌های خوبی جلوی راه شان گذاشته شود. دانشجویان باید بتوانند خلاقیت‌ها و ایده‌های ذهنی خود را به صورت بیزینس‌های دانش بنیان و اقتصاد دانش محوربه منصه ظهور بگذارد.

 

پیش بینی می‌شود امسال ۵۵ میلیارد تومان فروش داشته باشیم

کارشناس فروش و تحقیقات شرکت پارسا پلیمر شریف در پاسخ به این سوال که آیا برای راه اندازی این شرکت اسپانسر مالی خاصی داشته اید یا خیر؟ بیان داشت: ما از صفر شروع کردیم و سرمایه گذاری زیادی برای شروع راه نداشتیم. این کار با یک سرمایه گذاری کوچک شروع شد تا جایی که الان بالای 40 میلیارد تومان سالانه فروش داریم. سال گذشته خط تولید ما ۸ هزار تن بود که امسال به  ۲ هزار تن افزایش پیدا کرد که احتمالا پیش بینی می شود ۵۵ میلیارد تومان فروش داشته باشیم.

 

بشیر در پایان سخنان خود درخواست خود را از مسئولان و دولت این گونه مطرح کرد که: مسئولان واقعا باید به تولید داخلی ارزش قائل شوند که خوشبختانه این رویکرد در حال حاضر رو به رشد است همچنین مسئولان باید به میان تولیدکنندگان و شرکت‌های داخلی که تولید بومی دارند بیایند و از نزدیک شاهد درخواست، دغدغه‌ها و مشکلات آنها باشند و راهکارهایی را برای رفع آنها ارائه دهند. خیلی وقت‌ها خود دانشجویان راهکاری برای رفع مشکل دارند اما قدرتی برای اعمال آن ندارند که اینجا یاری مسئولان را می‌طلبد. مسئولان باید در بحث بالا بردن کیفیت، استانداردسازی، مشوق‌های صادراتی پادرمیانی کنند که خوشبختانه این همیاری برای شرکت ما وجود دارد تا جایی که توانسته‌ایم علاوه بر اینکه صنعت داخل را تامین و از واردات بی نیاز کنیم الان بازارهای صادراتی به روسیه، چین، لبنان، ترکیه و ... دارد. مسئولان اگر بتوانند با حمایت مشوقین صادراتی به صورت استقرار دفتر برای شرکت های دانش بنیان در کشورهای خارجی و اعزام این شرکت ها به کشورهای دیگر برای مذاکره و رایزنی می توانند خیلی اثربخش باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار