کد خبر:۵۵۱۰۴۷

اتفاق عجیب برای شاگردان اکبرپور

تیم فوتبال جوانان استقلال امروز به دلیل نداشتن زمین تمرین در پارک تمرین کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حالی که طی هفته‌های گذشته اعضای هیات‌مدیره باشگاه استقلال پیگیری برخی از امور آکادمی را از طرف هیات‌مدیره به مسعود معینی سپرده‌اند و صادق ورمرزیار ریاست آکادمی این باشگاه را برعهده دارد اما همچنان اخبار عجیبی از داخل آکادمی به گوش می‌رسد.

 

تیم فوتبال جوانان استقلال که امسال با سیاوش اکبرپور کار خودش را آغاز کرده است امروز به دلیل نداشتن زمین تمرین در یکی از پارک‌های تهران تمرین کرد! 

 

جوانان استقلال که برای برپایی تمرینات خود دچار مشکل زمین تمرین هستند امروز در پارک چیتگر تهران نزدیک به 50 دقیقه کار هوازی انجام دادند و به این شکل خود را برای مسابقه آینده آماده کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار