شهادت ها و جنايت هاي دشمن همواره موجب تکامل بوده است / دوستداران نظام مرزبندي خود را با دشمنان مشخص كنند
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، آيت الله امامي کاشاني امروز در خطبه دوم نماز جمعه تهران اظهار داشت: اميدوارم اين واقعه نيز موجب کمال و ترقي بيشتر به ويژه براي دانشگاهيان شود و آنها بدانند که دشمن کجا را نشانه رفته است و به درس و پژوهش اهميت بيشتري دهند.
وي اضافه کرد: دشمنان ايران ، دشمن علم ، فناوري و ارزش هاي کشورمان هستند و موضوع انرژي هسته اي بهانه اي براي استکبار جهاني است.
آيت الله امامي کاشاني افزود: اميد است اين خون پاک و شريف موجب هوشياري و روشنگري بيشتر جامعه ما به ويژه در ميان جوانان و دانشگاهيان شود.
خطيب نماز جمعه تهران همچنين با قدرداني از ملت بزرگ ايران براي حضور در راهپيمايي 9 دي افزود: اين حرکت مردم، توطئه و شعارهايي که در روز عاشورا روي داد، خنثي کرد.
وي با بيان اينکه نگه داشتن انقلاب ، نظام و حمايت از آن از عبادات بزرگ و بسيار مهم است، گفت: اين همان روشي است که امام راحل در مواقع مختلف داشتند و دستور مي دادند که مردم وارد صحنه شوند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به مناظرات چند هفته اخير در سيماي جمهوري اسلامي ايران گفت: مناظره بايد علمي، مستدل و منطقي باشد نه احساسي و شعاري، که اين طور حرف زدن فايده اي ندارد.
آيت الله امامي کاشاني با بيان اينکه برخوردها و گفت وگوها بايد علمي و اخلاقي باشد و از سخنان تند و بي ربط و زشت در اين گفت وگوها خودداري شود، افزود: فضايي که امروز دشمن درست کرده اين است که از همه چيز عليه کشور، تمدن اسلامي و عظمت ايران اسلامي استفاده مي کند و به همين دليل بايد در همه اعمال و رفتارمان بسيار دقت کنيم.
وي خواستار مرزبندي ميان دشمنان نظام و دوستداران و دلبستگان به نظام شد و گفت: اين کشور و اين کشتي با اين عظمت در اقيانوس در حال حرکت است ؛ چرا چنگ به صورتش مي اندازيد، من مي گويم بيائيد نقص ها را منصفانه و مستدل بگوئيد و آنها هم که بايد بپذيرند اين نقدها و نقص هاي منصفانه را بپذيرند.
امام جمعه موقت تهران با تشريح جدال احسن و ويژگي هاي آن گفت: در اين جرياني که در روز عاشورا پيش آمد بايد ببينيم که چگونه مي توانيم آن را تحليل و بررسي کنيم؛ تحليل و بررسي که به معناي واقعي احسن باشد.
آيت الله امامي کاشاني در ادامه با اشاره به حديثي از پيغمبر اکرم که در احيا العلوم غزالي نقل شده است، گفت: در اين حديث آمده است جمعي که در جامعه اي دچار اختلاف نظر و چند سليقگي مي شوند مانند کساني مي مانند که مي خواهند همه گي در يک مسير به سمت حق بروند اما بادي بلند مي شود ،گرد و خاکي مي گيرد و راه در اين گرد و خاک گم مي شود؛ عده اي به يمين مي روند و عده اي به يسار که هر دو به پرتگاه مي افتند و فقط عده اي مي مانند که صبر مي کنند تا فضاي گرد و غبار بنشيند و راه را به درستي در پيش گيرند.
امام جمعه موقت تهران با بيان اينکه جوانان اين مرز و بوم بايد به درستي مسير انحرافي دشمن را دريابند گفت: در اينکه خطي که در روز عاشورا آن اتفاقات را رقم زد باطل است هيچ شکي نيست اما چگونه بايد فهميد که اين خط باطل است و چگونه دليل آن را تشريح کرد، ممکن است حتي کساني در اين روز در خيابان ها حرکت مي کردند و نمي دانستند که اين مسير ، مسير باطلي است و يک دفعه در مقابل شعار عليه قانون اساسي و ولايت فقيه که ضامن همه اصول قانون اساسي است قرار گرفتند.
آيت الله امامي کاشاني حرکت در اين مسير را مانند نشستن در هواپيمايي دانست که هواپيماربايي آن قصد دارد آن را به کشور بيگانه ببرد.
وي افزود: چه بسا در اين هواپيما جمع زيادي حضور داشته باشند که نمي خواهند به کشور بيگانه بروند اما ناخواسته سوار اين هواپيما مي شوند و در مسير هواپيما ربا حرکت مي کنند.
امام جمعه موقت تهران تاکيد کرد: بايد توجه داشت که دشمن آنچنان کشور را احاطه کرده است که از هر راهي براي ضربه زدن به نظام و کشور استفاده مي کند و بايد به معناي واقعي هوشيار بود.
خطيب جمعه تهران شهادت استاد مسعود عليمحمدي را در حادثه تروريستي قيطريه تهران محکوم و براي اين شهيد آرزوي علو درجات کرد.
امام جمعه موقت تهران همچنين انفجار ديروز در نجف اشرف را محکوم و تاکيد کرد: اين حادثه همانند حوادث گذشته عراق، کار استکبار جهاني است و آنها همواره در اين مسير حرکت مي کنند.
آيت الله امامي کاشاني در خطبه اول نماز جمعه نيز در خصوص اسماء الحسني بيان داشت: رحمت عامل اصلي تکامل است و همه رشد هاي کمي و کيفي در سايه رحمت خداست.
وي با بيان اينکه پيامبر (ص) ، کانون رحمت و رحمت للعالمين است افزود: دشمنان اسلام که مي گويند اسلام خشن است و پيغمبر(ص) با خشونت عمل مي کرد ، بايد درس تربيت را از پبامبر(ص) بياموزند.
خطيب نماز جمعه امروز تهران با بيان اينکه سران کشورهاي اسلامي و دشمنان اسلام در خواب فرو رفته اند گفت: رحمت موجب موفقيت هاي فراوان پيامبر(ص) شد و در تربيت ايشان بسيار موثر واقع شد.
وي گفت: رحمت بايد در زندگي، کارها و برخوردها ريشه کند.
آيت الله امامي کاشاني اظهار داشت: کليد رحمت بهترين کليد براي بازکردن گرفتاري هاست البته رحمت در جاي خود و غضب هم در جاي خود./انتهاي پيام/