کد خبر:۵۶۷۱۰۴
کثیری خبر داد:

اجرای بیش از ۲۰۰۰ قرارداد همکاری با صنعت توسط دانشگاه علم و صنعت

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و صنعتی دانشگاه علم و صنعت گفت: در چند سال اخیر ۲۰۰۰ قرارداد همکاری با صنعت با مبلغی حدود ۱۰۰۰ میلیارد ریال توسط دانشگاه علم و صنعت اجرایی شده‌است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نورالله کثیری، مدیر دفتر همکاری های علمی و صنعتی دانشگاه علم و صنعت در نشست خبری هفته پژوهش این دانشگاه گفت: الگوهای پژوهشی که مختص دانشگاه علم و صنعت است در دو سال اخیر شکل گرفته و 16 مرکز تحقیقاتی 11 پژوهشکده و دفتر ارتباط با صنعت در این دانشگاه فعالیت می کنند.

 

وی افزود: حدود 2000 قرارداد همکاری با مبلغی بالغ بر 1000 میلیارد ریال، 80 تفاهم نامه همکاری و 120 فناوری قابل عرضه در حال حاضر دستاوردهای پژوهشی دانشگاه علم و صنعت است.

 

وی از جمله فعالیت های دیگر این دانشگاه را ارائه الگویی برای صنایع خاص، ایجاد قطب فناوری با ماموریت خاص از صنعت، راه اندازی آزمایشگاه های تحقیقاتی مشترک با صنعت، تاسیس پردیس های دانشگاهی در صنعت، فرصت مطالعاتی صنعتی، تاسیس شرکت های دانش بنیان، طراحی و اجرای دوره های آموزشی مورد نیاز صنعت و تاسیس دفاتر صنعت در دانشگاه را عنوان کرد.

 

کثیری خاطرنشان کرد: 9 دفتر تعامل با صنایع در دانشگاه تاسیس شده که تاسیس صندوق پژوهشی با صنعت و راه اندازی اولین کلینیک تخصصی صنعتی در حوزه حمل و نقل ریلی از جمله مهمترین این اقدامات است.

 

مدیر دفتر همکاری های علمی و صنعتی دانشگاه علم و صنعت اضافه کرد: آئین نامه ارتقای اساتید با تغییر رویکرد پژوهشی در دو سه سال اخیر اجرایی شده اما هنوز این فعالیت ها فراگیر نشده است هر چه این گونه فعالیت ها فرهنگ سازی و ترویج شود فضایی ایجاد خواهد شد که اساتید بیشتری درگیر این فعالیت ها می شوند.

 

وی از همکاری دانشگاه علم و صنعت با پروژه قطار سریع السیر در حوزه حمل و نقل ریلی خبر داد و گفت: آرندی این پروژه به دانشگاه علم و صنعت واگذار شده و این پروژه توسط یک شرکت چینی قرار است اجرایی شود که در حال نهایی شدن این قرارداد هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار