کد خبر:۵۸۱۵۵۵

چراغ سبز برانکو برای حضور چشمی در پرسپولیس

سرمربی تیم پرسپولیس به صورت غیر مستقیم از هافبک استقلال تعریف کرد و البته رسما اعلام نکرد که چشمی را نمی‌خواهد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  پیشنهاد باشگاه پرسپولیس به روزبه چشمی و همچنین ناراحتی هافبک استقلال به خاطر قرارنگرفتن اسمش در فهرست آبی پوشان به علت محرومیت، باعث سر و صدای زیادی شد و امروز اکثر رسانه‌ها به این موضوع پرداختند.
 
 
از سوی دیگر با وجود اینکه اعلام شد برانکو مخالف جذب چشمی است اما وی امروز در نشست خبری خود از روزبه چشمی حمایت کرد و در حالی که او معمولا عادت ندارد درباره نام ها صحبت کند گفت:اگر کسی بیاید بعد از خرید اعلام می کنیم. چشمی بازیکن خوبی است. او قبل از مصدومیت بهترین بازیکن استقلال بود. او در تیم امید هم کاپیتان بود و چشم انداز خوبی هم پیش روی زندگی ورزشی اش وجود دارد.
 
 
به نظر می‌رسد واکنش برانکو بی ارتباط به گفت‌وگوی طاهری با مدیر برنامه‌های چشمی نباشد زیرا سرمربی پرسپولیس می‌تونست خیلی راحت اعلام کند نیازی به چشمی ندارد ولی او با زرنگی خاصی اعلام کرد هر بازیکنی را بگیریم رسما اعلام می‌کنیم!
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار