آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۴۶۳۷

برانکو: هواداران ما در باخت هم بزرگ بودند/ هیچ ایرادی به بازیکنانم وارد نیست

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید ناراحت است که تیمش در بزرگترین بازی لیگ ایران شکست خورده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، برانکو ایوانکوویچ بعد از شکست سه بر دو تیمش برابر استقلال در داربی ۸۴ گفت: یک بازی بسیار خوب و زیبا را دیدیم.

 

او افزود: شاهد یک داربی درخشان با گل‌ها و شانس‌های گل زیاد بودیم. به استقلال بابت بردشان تبریک می‌گویم و از هواداران و بازیکنانم تشکر می‌کنم به خاطر خواست و میل به بردی که در آنها بود. با احساسات زیادی آنها بازی کردند و هیچ ایرادی نمی‌توانم از آنها بگیرم. از هواداران هم ممنونم که در باخت هم بزرگ بودند و فقط متاسفم که در بزرگترین بازی لیگ ایران نتوانستیم آنها را خوشحال کنیم.

 

سرمربی پرسپولیس ادامه داد: از هواداران بابت تشویق‌هایشان ممنون هستم. مطمئنم هستم با کمک هواداران به هدفی که می خواهیم می‌رسیم. خودتان دیدید که داربی همین شکلی است و هر شانسی می‌تواند گل شود. فوتبال است. نیمه دوم یک گل داشتیم و شان‌ های زیادی داشتیم و جلوی دروازه حریف خیمه زده بودیم ولی زمان کافی برای مساوی کردن نبود. بار دیگر عذرخواهی می‌کنم بابت اینکه نتوانستیم ببریم.

 

برانکو درباره تعداد کم تعویض‌هایش در این بازی، گفت: یک تعویض کردیم چون می‌خواستم حمله را تقویت کنم و نیازی به دیگر تعویض‌ها نبود. هم سروش، محسن و امیری خوب بودند و می‌شد شاید فقط نریمان جهان را بازی دهم اما نیمه دوم کلا توپ روی هوا بود.

 

برانکو درباره غیبت کامیابی‌نیا در بازی بعدی پرسپولیس، عنوان کرد: کامیابی‌نیا بازیکن مهمی برای ماست و مجبوریم بدون او بازی کنیم. به جرات می‌توانم بگویم که او از بهترین‌های ما در لیگ بوده است. البته قبول ندارم جای او خالی بوده است و حسین ماهینی در این پست خیلی خوب بازی کرد.

 

وی در پاسخ به این پرسش که چرا تیمش در دفاع چپ مشکل داشت، بیان کرد: خودتان می‌دانید استقلال تیم خوبی است. آنها بازیکنان با کیفیتی دارند ولی طبیعی است که از یک طرف حمله می‌شود. در زمان گل سوم شش بازیکن ما بودند و فقط کاوه رضایی بود. شاید نیاز باشد که احمدزاده به پست جدیدش عادت کند. او اشتباه خاصی نداشت. نمی‌شود که فقط احمدزاده دفاع کند. تیم حریف هم در این موقعیت خیلی خوب کار کرد.

 

سرمربی پرسپولیس درباره تعداد بالای گل خورده تیمش در این بازی نسبت به کل لیگ و دلیل شکست تیمش گفت: به هرحال این مسابقات هست و این اتفاقات هم رخ می دهد. به جز گل‌هایی که زدند، استقلالی‌ها شانس دیگری نداشتند. آنها موقعیت‌های خطرناکی بدست نیاوردند.

 

او درپاسخ به این پرسش که آیا قبول دارد تیمش به داوری معترض بود و نظرش راجع به دعوای سید جلال و رحمتی چیست، گفت: من نمی‌دانم آن درگیری برای چه بود. به هرحال رحمتی هم یک تقصیری داشته که اخراج شده است. فکر می‌کنم تیم ما آمادگی برای این بازی داشت. من دیروز هم گفتم استقلال تیم خوبی است و داربی معیار خاصی ندارد. مهم این است که داربی بازی خوبی بود و این بار استقلال بهتر بود.

 

برانکو ایوانکوویچ در پاسخ به این سوال که چه حرکت اشتباهی کرد که تیمش شکست خورد، گفت: درباره اشتباه‌های اینجا صحبت نمی‌کنیم. بازی را آنالیز می‌کنیم و این مسئله در رختکن خواهد بود. تکرار می‌کنم این داربی است و برخی جزئیات حساس را بازیکنان رقم می‌زنند. هیچ ایرادی نمی‌توانم از بازیکنانم بگیرم و مطمئنم که خواست آنها در سطح بالا بوده و دوست داشته‌اند تا پیروز شوند. ما یک تیر دروازه زدیم و شانس‌های خوبی داشتیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۸
من پرسپولیسی هستم . ولی به نظرم این باخت لازم بود . و ضعف های تیم رو نشون داد . به نظرم برانکو از این به بعد فقط باید روی پرسپولیس تمرکز کند. ما از تیمی سه تا گل خوردیم که مهاجمان اسی نداشت . با این اوصاف اگه تو اسیا گل اول رو بخوریم کار ما تمام است . اینجاست که فرق ی مربی مثل برانکو با کیروش مشخص می شه .
6
8
حمید
۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۲
چرت نگو.کیروش چه کاری کرده برا تیم ملی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۷
ماشالله برانکو.
9
5
aa
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۴
متاسفانه نتيجه مشترك بودن اسپانسر دو تيم باعث شد با فشاري كه از جانب اسپانسر به تيم پرسپوليس وارد شد بازنده داربي بشه اگر استقلال بازنده ميشد ديگر كسي از هواداران اين تيم به سامانه هواداري اس ام اس نميداد و اين يعني متضرر شدن سامانه پس با تحت فشارقرار دادن تيم پرسپوليس در خصوص عدم پرداخت مطالبات به نيت پليد خود رسيد. و استقلال برنده اين فوتبال كثيف شد رد پاي اين قضيه را ميتوانيد در شام مشترك شب قبل از بازي ببينيد يا در تبليغاتي كه بازيكنان مجبورند بخاطر دريافت طلب خود مانند عروسك خيمه شب بازي براي اسپانسر نقش بازي كنند متاسفم براي اين فوتبال
12
4
ناصر
۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۵
حرفات خیلی مزخرفه
پربازدیدترین آخرین اخبار