به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تیم تحقیق دانشگاه اوتاگو نیوزیلند با بررسی رژیم غذایی ۱۷۱ جوان ۱۸ تا ۲۵ سال دریافتند شرکت کنندگانی که تنها در طول دو هفته رژیم غذایی سالم مصرف کرده بودند از سلامت روانی بهتری برخوردار بودند.
تیم تحقیق، شرکت کنندگان را به سه گروه تقسیم کردند و عادات خوردن شان را برای مدت ۲ هفته برنامه ریزی کردند.
گروه اول رژیم غذایی خودشان را ادامه دادند، گروه دوم ترغیب به مصرف میوه و سبزیجات بیشتر شدند و از طریق برنامه نوشتاری به آنها یادآوری می شد، و به گروه آخر روزانه دو وعده اضافی میوه تازه شامل هویج، کیوی، سیب و پرتقال داده شد.
محققان دریافتند گروه سوم شاهد بهبود قابل توجه در سلامت روان و همچنین شور و نشاط انگیزه بودند. محققان با این نتایج متقاعد شدند که تنها در مدت دو هفته، تغذیه سالم تر تاثیر قابل توجهی بر سلامت روان دارد.
دکتر تاملین کونر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «پیام این مطالعه این است که ما باید به افراد میوه و سبزیجات بیشتری دهیم، نه اینکه فقط به آنها مصرف ۵ وعده میوه و سبزیجات در روز را یادآوری کنیم.»