موافقت مسئولان «كنفرانس وحدت اسلامي» با سخنراني هاشمي در اين نشست
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۴۲۳
پايان شايعات درباره يک کنفرانس مهم؛

موافقت مسئولان «كنفرانس وحدت اسلامي» با سخنراني هاشمي در اين نشست

بعد از حرف و حديث هاي مختلف در رابطه با حضور هاشمي رفسنجاني در كنفرانس بين المللي وحدت اسلامي خبرهاي رسيده حاكي از موافقت مسئولان برگزاري با حضور هاشمي در اين اجلاس است.

به گزارش گروه سياسي«شبکه خبر دانشجو» به نقل از خبرنامه دانشجويان ايران، تعدادي از مسئولين برگزاري كنفرانس وحدت اسلامي به علت موضع گيري هاي مختلف رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام درحوادث بعد از انتخابات با حضور وي در اين نشست مخالف بودند؛ اما سرانجام با صحبت هاي تعدادي از اعضاء مجمع تشخيص مصلحت نظام با سخنراني هاشمي موافقت شد.

بر پايه اين گزارش، كنفرانس بين المللي  وحت اسلامي از مهمترين و اثز گذار ترين كنفرانس هايي است كه در ايران برگزار مي شود و در آن تمامي نمايندگان احزاب اسلامي و مشاورين مذهبي رهبران جهان حضور خواهند داشت.

گفتني است از اولين كنفرانس تا به امسال هاشمي رفسنجاني به عنوان سخنران ثابت بوده است و كنفرانس امسال در اسفند ماه برگزار خواهد شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار