حفظ نظام از اوجب واجبات است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۷۷۸
آيت الله نوري همداني:

حفظ نظام از اوجب واجبات است

آيت الله نوري همداني از مراجع عظام تقليد قم با اشاره به اينکه حفظ نظام از اوجب واجبات است، گفت: انقلاب اسلامي ايران الگو گرفته از قيام عاشورا و زمينه ساز ظهور امام زمان (عج) است و بايد همه از اين انقلاب دفاع کنيم.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»،آيت الله نوري همداني چهارشنبه شب با حضور در مدرسه علميه حقاني در جمع طلاب اين مدرسه خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامي باعث بيداري و تقويت روحيه استکبارستيزي در ميان محرومان شده و منافع نامشروع مستکبران را در هم کوبيده است، به همين دليل هر روز توطئه ها عليه اين نظام بيشتر مي شود.

وي اظهار داشت: آمريکا، کشورهاي اروپايي و صهيونسيم نه تنها از مرکب استکباري خود پياده نمي شوند، بلکه هر روز امکانات خود را در اين مسير بسيج مي کنند.

آيت الله نوري همداني يادآورشد: همه مسلمانان بايد در برابر نقشه استکبار هوشيار باشند.

اين مرجع تقليد همچنين گفت: علت انحطاط مسلمانان، غفلت از ابعاد مختلف دين اسلام است و اگر مجموعه احکام و معارف اسلامي در جامعه پياده مي شد نوبت به سلطنت شاهان نمي رسيد.

وي اظهار داشت: طبق موازين و احکام اسلامي در زمان غيبت (امام زمان عج)، ولي فقيه بايد در راس باشد.

آيت الله نوري همداني همچنين از طلاب خواست که در برابر حوادث مختلف در کشور هوشيار باشند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار