متاسفانه مشايي پاشنه آشيل دولت احمدی نژاد است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۱۵۱
دکتر حسن عباسي در دانشگاه شهرکرد-2:

متاسفانه مشايي پاشنه آشيل دولت احمدی نژاد است

رئيس مركز بررسي‌هاي دكترينال امنيت بدون مرز گفت: مشائي بين نيروهاي متدين و مردم پاشنه آشيل دولت احمدی نژاد محسوب مي‌شود.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شهركرد، دكتر حسن عباسي شب گذشته، يكم اسفندماه در بخش پرسش و پاسخ همايش «عبور از فتنه» در جمع دانشگاهيان دانشگاه شهركرد،پيرامون موضوع اسفنديار رحيم مشایی اظهار داشت: متاسفانه مشائي بين نيروهاي متدين و مردم، پاشنه آشيل دولت احمدی نژاد محسوب مي‌شود.

وي افزود: موضع گيري هايي كه مشائي در حوزه مباحث فكري، فلسفي و ديني مي‌كند به اين معنا نيست كه كسي پاسخي براي آنها ندارد؛ چرا كه به قدري مطالب وي بي‌مايه است كه كسي ضرورت نمي‌داند چه در حوزه و چه در دانشگاه پاسخگوي اين حرف‌ها باشد.

رئيس مركز بررسي‌هاي دكترينال امنيت بدون مرز تصريح كرد: رفتار شبه ليبراليستي مشائي هم زمينه‌اي را ايجاد كرده كه انتقادها از درون جامعه اصولگرا به وي گسترده شود و طبيعتا پاشنه آشيل دولت نهم و دولت دهم است.

عباسي در پاسخ به سوالي پيرامون مرتضوي نيز خاطرنشان كرد: بعضي از  انتصاب‌ها در مجموعه دولت از سوي توده مردم و اصول‌گرا ها محل نقد است كه يكي از آنها انتصاب‌هايي است كه در حال حاضر صورت مي‌گيرد و برخي از نمايندگان مجلس هم به آن انتقاد دارند.

وي در مورد عاقبت كروبي و موسوي با اشاره به اينكه عاقبت همه افراد دست خدا و در گرو تقواي انسان‌ها بر اساس آيات قرآن است، گفت: نگاه مقام معظم رهبري اين است كه ماجراها تمام شده است اما دوستاني كه اعتراض دارند تا موقعي كه جاسوسي نكرده و دست به اسلحه نبرده باشند به عنوان شهروند محترم هستند؛ ولي وقتي روي بنيان‌هاي جامعه در راستاي براندازي نظام كار كردند، سيستم با آنها مماشات نمي‌كند.

رئيس مركز بررسي هاي دكترينال امنيت بدون مرز بيان داشت: افرادي که با صدور بيانيه‌هايي مي‌خوهند جامعه را بحراني معرفي كنند، بدانند كه جامعه هيچ گونه بحراني ندارد و البته این خود آنها هستند که در بحران بسر می برند.

عباسي با اشاره به اينكه ديدگاه مقام معظم رهبري جذب حداكثري و دفع حداقلي است، افزود: در مواردي نظام با فتنه‌گران برخورد مي‌كند كه از خط قرمزهاي نظام عبور كرده باشند.

وي در خصوص برخورد با سران فتنه و محاكمه آنان تصريح كرد: اگر تصور شما از سران فتنه موسوي، كروبي و خاتمي است؛ بايد گفت كه اينها سران فتنه نيستند و فتنه در دورن نظام و خارج از آن سرهاي ديگري هم دارد.


رئيس مركز بررسي هاي دكترينال امنيت بدون مرز يادآور شد: نظام آنچنان با ظرفيت و سنگين با مسائل اخير برخورد مي‌كند كه اصلا آن قضايا را نمي‌بيند و آنكه اين افراد را سر جاي خود مي‌نشاند مردم هستند كه در نهم ديماه و بيست و دوم بهمن فتنه را جارو کردند.

عباسي گفت: سطح اتفاقاتي كه رخ داد بالاتر از آن است كه بتواند به موسوي يا خاتمي ختم شود و بخشي از مشكل كساني هستند كه الان خود را در نظام تثبيت كرده‌اند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار