به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، امیررضا خادم معاون حقوقی وزارت ورزش و جوانان در حاشیه بدرقه کاروان ورزشی کارگران در جمع خبرنگاران گفت: کارگران در معیت آقای امیرحسینی کاری ارزشمند و بزرگ را انجام میدهند، به این علت که همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ورزش قهرمانی قلهای است که در دامنه آن ورزش همگانی میتواند توسعه زیادی پیدا کند، به هر حال در حوزه کارگری هم وقتی ما به ورزش قهرمانی توجه میکنیم و کارگران ما که جامعهای قریب به 40 میلیون نفری هستند در ادامه آن ایجاد نشاط، سلامت و پر کننده اوقات فراغت را برای جامعه کارگران پیشبینی کرده و امید را میتواند در این جامعه ایجاد کند. هم برای برنامه ششم و هم بودجه سال 96 باید تشکر ویژهای از دولت داشته باشم بابت اینکه نگاه ویژهای به بحث امکانات در ورزش دارد و ما از ارزش افزوده در ورزش بهرهای را خواهیم داشت و تا 5 سال آینده بخشی از ارزش افزوده به ورزش کشور اختصاص داده خواهد شد و این زمینهای خواهد شد برای توسعه ورزش در بخشهای مختلف.
وی افزود: ما 4 هزار طرح ورزشی نیمه تمام در کشور داریم و عدالت توزیع این اماکن در زمان خودش که کلنگ میخورده رعایت نشده است، این اعتبار میتواند زمینهای را فراهم کند که با افزایش مکانهای ورزشی، ما بتوانیم برای بانوان نگاه ویژهای داشته باشیم. البته در شهرهای کوچک و بزرگ این تلاش شده است که فضاهای ورزشی اختصاصی برای بانوان داشته باشیم.
خادم در پاسخ به این سؤال که برجام انجام شده ولی ما هنوز پولهایمان که در حوزه فوتبال بلوکه شده بود را نتوانستیم از فیفا بگیریم، پاسخ داد: برجام یک مسیر است، یعنی یک اتفاق کوتاهمدت و مقطعی نیست که با اتفاق افتادنش، انتظار داشته باشیم که امروز یا فردا همه چیز حل شود، همان اتفاقی که باعث اتفاق افتادن خیلی از محدودیتها و تحریمها برای کشورمان شد، دیدیدم که سالها زمینهساز مشکلات برای کشور را فراهم کرد، طبیعتاً توفیقاتی هم که تیم دیپلماسی کشور عزیزمان ایران داشتهاند در بحث برجام، نیازمند زمینهسازی خیلی اتفاقات بهتر خواهد بود و میتواند زمینهساز این باشد که خیلی از اتفاقات خوب رخ دهد و من فکر میکنم در ادامه و در آیندهای نه چندان دور با ایجاد این ارتباطات منطقی در زمینههای مختلف اقتصادی که یکی از آنها بحث حوزه بانکی است ما میتوانیم ثمرات بیشتری را از آن اتفاقات خوب از جمله مشکلات بانکی و انتقال پولهای بلوکه شده فراهم کنیم و من در جریان ریز این پولها نیستم که این پولها مربوط به کدام رشتهها است و یا فقط مربوط به فوتبال است، اما این را میگویم که نیاز به زمان دارد.
وی در خصوص انتخابات و حضور در انتخابات افزود: کسانی که رأی میدهند میتوانند از آنهایی که به ایشان رأی دادهاند، انتظارات و توقعاتشان را بخواهند، این مناظرههایی که با حواشیهای مختلفی هم روبهرو بود، چیزی را تأکید میکرد. این نشان میدهد که در بطن خودش ما باید در آینده انتظار دولتهای شیشهای را داشته باشیم و مردم کار آنها را شاهد باشند و این طبیعی است که هر فردی انتظار دارد که مسئولش پاسخگوی نیازهایش باشد، مردم بیایند پای صندوقها چون مردم دخیل هستند در سرنوشت خودشان.
وی در پاسخ به این سؤال که دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از هوادارانشان پول جمع میکنند، آیا در شأن این دو باشگاه است یا خیر، گفت: دو باشگاهی که در سه چهار سال گذشته دائماً دادشان بلند بود برای نداری، در عین حالی که دستشان در جیب دولت بود و حمایتهای مختلف را داشتند و مدیرانشان ایجاد بدهیهای سنگین را میکردند، هنوز هم میبینیم که این دو باشگاه مبتلا به آن هستند و خسارات آن را دارند پرداخت میکنند و این مسیر در سالهای آینده هم ادامه دارد. من فکر میکنم این اتفاق خود را هواداران هم از آن مطلع هستند که امروز حداقل باشگاهها بدهی ایجاد نمیکنند و نیاز به دولت ندارند. این دو باشگاه برای تأمین هزینههایشان اگر مشکلی ایجاد شود، مشکلاتی است که در گذشته ایجاد شده، ساماندهی شده و امروز باید پاسخگو باشند، برای همین چنین روشی طبیعی است. هر چند که من فکر میکنم باید ساختار مناسبی برای اخذ حمایت های مردمی فراهم شود، اما فکر میکنم نکته عمده و اصلی این است که من در سطح جامعه با هواداران دو تیم که بخش خیلی زیادی از جامعه را تشکیل میدهند، روبهرو هستم. اگر هزینهای هم میکنند و مبلغی را پرداخت میکنند، امروز با خیال راحت و اطمینان بیشتری به باشگاه محبوبشان کمک میکنند و این دو باشگاه در مسیری که آغاز کرده اند درآمدشان را خودشان تأمین میکندن و این یک ساماندهی مهمی است که در این سه چهار سال اتفاق افتاده است و حواشی آن هم برای شخص من خیلی زیاد بود و به هر حال تاوان زیادی هم برای آن دادم، اما خوشحالم که این اتفاق افتاد. من دیدهام در سوپرمارکت نزدیک محل سکونتم که رفتم، آنجا هم با یکی از طرفداران دو تیم صحبت میکردم، میگفت که با خیال راحت هزینهای را پرداخت میکند برای اینکه احساس میکند این پول در جای خودش هزینه میشود، اما باز با این حال به نظر میآید که ما هم از لحاظ چارچوب حقوقی و هم مباحث مالی نیاز داریم که ساماندهی بهتری را برای دو باشگاه اجرا کنیم.
خادم در پاسخ به این سؤال که اگر این وضعیت ادامه پیدا کند، دیگر باشگاهها را به بخش خصوصی واگذار نمیکنند، اظهار داشت: ما به هر حال دو سال پیش تمام کارهای واگذاری این دو باشگاه را انجام دادیم، ولی به هر حال خریداری که توانایی خرید این باشگاهها را داشته باشد پیدا نشد، مسائل حقوقی دو باشگاه زیاد است و اگر کسی هم خریدار این دو باشگاه باشد، بعد از خرید میتواند خیلی مشکلات را برای دو باشگاه ایجاد کند، از آن دست اتفاقاتی که در 10، 20 سال گذشته برای این دو باشگاه افتاد، این دو باشگاه هنوز متأثرند و مشکلاتشان هنوز حل نشده و طبیعتاً فروششان هم با اما و اگرهای بسیاری روبهرو است.
وی افزود: من فکر میکنم اگر اینها برسند به مرحلهای که دیگر سر به سر شوند و بتوانند بدهیهایشان را بدهند و مسائل حقوقیشان را حل کنند، واگذاریشان با طیف خاطر اتفاق خواهد افتاد و شاید هم زمینهای فراهم شود که این دو باشگاه در بورس ورود کنند چون امروز به خاطر زیان ده بودن نمیتوانند در بورس ورود کنند و امیدواریم اتفاقاتی اینطور بیفتد که مردم هم صاحب دو باشگاه شوند و این را از لحاظ حقوقی عرض میکنم که به هر حال این کارها و بحث واگذاری یا ورود آنها به بورس زمان میبرد. به هر حال این را در سطوح مختلف لمس کردند که یک شکایت کوچک در یک دادگاه برای یک چک حداقل یک سال دوندگی دارد، حالا حساب کنید که بدهی و مشکلات حقوقی و مالی مختلف دو باشگاه که بیش از صدها میلیارد است حل کردن و ساماندهیاش چندسال زمان میبرد. من فکر میکنم که اگر دو باشگاه ظرف حداکثر دو سال آینده مشکلات حقوقی و مالیشان حل شود فکر میکنم که حتی الامکان در بورس عرضه شودن و مردم خودشان صاحب این باشگاه بشوند.