اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
عباس گوهری، مدیر کل برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص بازنگری رشته های دانشگاه آزاد گفت: بازنگری رشته ها براساس رشته هایی که متعلق به سال های گذشته هستند و باید رشته جدیدی در دانشگاه برای آنها تاسیس شود، انجام می شود و این در همه دانشگاه ها انجام می گیرد.
وی افزود: دانشگاه آزاد نیز در بخش بازنگری فعالیت هایی دارد و برای ایجاد رشته های جدید با 48 کمیته تخصصی با حضور اساتید تراز اول، رشته هایی را ایجاد می کند؛ به عنوان مثال مهندسی صدا یکی از این رشته ها است.
گوهری بیان داشت: اما مشکلی که وجود دارد این است که فرایند تصویب در وزارت علوم طولانی است و اساتیدی که باید در کمیته ها علل ایجاد این رشته ها را توضیح دهند، وقتی در کمیته وزارت علوم حاضر می شوند ، برخورد خوبی نمی بینند و به صورت دو گانه با آنها برخورد می شود. اساتید گفته اند چون ما اساتید دانشگاه آزاد هستیم، به ما بی توجهی می شود و مدت زیادی طول می کشد تا رشته ها مورد بررسی قرار بگیرد.
مدیر کل برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد اظهار داشت: گاهی رشته ای که هر پنج سال باید مورد بازنگری قرار بگیرد، برای بازنگری و جدید شدن پروسه دو ساله را طی می کند.
وی تصریح کرد: ما هر آنچه وزارت علوم ابلاغ کند را می پذیریم، اما امسال دیده شد در دفترچه دکترا رشته های منسوخ اعلام شده را دوباره بازگرداندند. از طرفی وزارت علوم به ما نامه زده که اگر در رشته های منسوخ شده پذیرش داشته باشیم، دانشجویان دچار مشکل می شوند؛ به عنوان مثال رشته هایی نظیر فراورده های چند ساله چوب و علوم جنگل رشته های منسوخ شدند ولی باز در دفترچه کنکور دکترا این رشته ها وجود دارند.
گوهری در پایان خاطر نشان کرد: این مسئله در وزارت علوم در حال پیگیری است.