وی خاطر نشان کرد: سرمربی تیم ملی و کادر فنی تلاش خود را انجام دادند و همانطور که کشتی گیران جوانی داریم، کادر فنی ما نیز جوان و در مسیر کسب تجربه هستند و باید بتوانیم به مرور نقاط ضعف خود را مرتفع و نقاط قوت خود را نیز تقویت کنیم .
وی در باره عملکرد تیم ملی کشتی آزاد اظهار داشت: از عملکرد و نتایج کلی آزادکاران در رقابت های جهانی فرانسه رضایت ندارم.
خادم ادامه داد: نفرات اعزامی به رقابت های جهانی به جزء یک وزن، نفرات برتر مسابقات انتخابی تیم ملی ایران بودند و پیش بینی می شد که برخی از آن ها به دلیل کمی تجربه یا نداشتن سابقه حضور مناسب در مسابقات خارجی، نتوانند عملکرد خوبی داشته باشند، اما متاسفانه اکثر آن ها نتوانستند انتظارات را برآورده کنند.
خادم تصریح کرد: با توجه به نتایج مسابقات انتخابی، شکست برخی نفرات کم تجربه قابل پیش بینی بود اما نفرات با تجربه تیم مانند احسان پور، یاراحمدی، حسین خانی و نصیری در حد انتظار ظاهر نشدند.
وی در مورد عملکرد کادر فنی گفت: به سرمربی تیم ملی و اعضای کادر فنی اعلام کردم نواقصی در مدیریت برنامه های فنی کشتی گیران بر روی تشک ملاحظه می شد، که باید حتما بررسی شود. در جلسه آتی شورای فنی کادر فنی دعوت می شوند تا توضیحات خود را ارایه دهند واعضاء در این مورد تصمیم گیری می کنند.
خادم در مورد عملکرد حسن یزدانی در فرانسه اظهار داشت: حسن یزدانی ستاره کشتی آزاد ایران در دنیای کشتی است که جسور، جنگنده و دلاور کشتی میگیرد و همه شاهد نمایشی مقتدر از کشتی ایرانی از سوی او بودند. امیدوارم وی با ادامه روند فعلی بتواند سال ها صاحب عناوین جهانی و المپیک شود. خوشحالی و احساس افتخار مردم به او ، قطعا بزرگترین پاداش این کشتی گیر با اخلاق است.
وی خاطرنشان کرد:حسن یزدانی از قهرمانان بزرگی است که به دلیل سلامت در
اخلاق و ساده زیستی، می توان مایه هایی از پهلوانی را در او دید. امیدوارم
همه از او مراقبت کنیم تا با گذر زمان و در فراز و نشیب های زندگی، به دور
از هر گونه حاشیه ای اعم از اجتماعی و سیاسی، پهلوانیش برای مردم ماندگار
شود.
خادم با بیان اینکه باید با مردم صادقانه صحبت کرد، خاطر نشان کرد: در
هرحال ما باید بر برگزاری مسابقات انتخابی به عنوان مبنای پوشیدن پیراهن
تیم ملی، علیرغم تمام تهدیدهایی که برای کسب نتیجه در مسابقات مهم برای
کادر های فنی دارد، تاکید کنیم و در ضمن بر اساس عملکرد این قهرمانان،
نفراتی را که در میادین بین المللی نمی توانند عملکرد خوبی داشته باشند، هر
سال که به مسابقات المپیک نزدیک می شویم، کنار بگذاریم و به دنبال توجه به
استعدادهای مناسب تر به جای ایشان باشیم. و در واقع تا المپیک توکیو
فیلترهای خود را برای حضور کشتی گیران واجد شرایط در مسابقات انتخابی
مرتباً محدودتر کنیم.
وی در پایان گفت: مسیر انتخابی تیم ملی باید به تدریج برمبنای قابلیت حضور کشتی گیران در مسابقات جهانی ( کلاس جهانی) کیفی تر شود. البته می دانم چقدر دشوار است و کادرهای فنی بعضا هزینه های سنگینی در این باره خواهند داد. اما این تنها راهی است که کشتی ایران را کم کم از اتکاء به نتایج مقطعی نجات خواهد داد. وگرنه ساده ترین و پر سود ترین روش که برخی معتقدند با شرایط افکار عمومی نیز سازگاری بیشتر دارد، ورود سیستم گلخانه ای به کشتی است، اما این روش به نفع کشتی نیست.