شاهرخي: انتخاب كسي كه خوشايند دشمنان نبود مهمترين رخداد سال 88 است
علي شاهرخي در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه انتخاب رياست جمهوري دهم و برگزيده شدن دكتر محمود احمدي نژاد در مسند رياست جمهوري مهم ترين رويدار سال 88 به شمار مي آيد، خاطر نشان كرد: عليرغم اينكه تعدادي از رسانه هاي بيگانه هجمه اي براي انحراف مردم ايران در انتخابات رياست جمهوري دهم صورت دادند، اما ملت ايران از اين هجمه به خوبي گذر كرده و كسي را كه مورد خوشايند دشمنان نبود و آنان را به شدت عصباني مي كرد را به عنوان رئيس جمهور خود برگزيدند.
وي تصريح كرد: با اين اقدام ملت ايران، دشمنان نظام انقلاب اسلامي مايوس شده اند؛ چرا كه عليرغم صرف هزينه هاي بسيار با شكست مواجه گرديدند.
رئيس كميسيون قضايي و حقوقي مجلس خاموش شدن فتنه بوجود آمده پس از انتخابات را يكي از رخدادهاي مهم سال 88 برشمرد و اظهار داشت: فتنه بوجود آمده توسط دشمنان داخلي و خارجي ايران در 9 دي و 22 بهمن توسط مردم خاموش شد.
شاهرخي ادامه داد: اين درحالي است كه استكبار باور نمي كرد ملت ايران در جنگ نرمي كه بوجود آورده، پيروز شوند.
وي تاكيد كرد: 9دي و 22 بهمن دو حادثه بزرگ نه تنها سال 88 بلكه تاريخ انقلاب است كه طي آن ملت شريف ايران با سرافرازي از امتحاني بزرگ بيرون آمدند.
عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس مهمترين مصوبه مجلس را لايحه هدفمند كردن يارانه ها دانست و گفت: اين لايحه از جمله مهمترين مصوبات مجلس است؛ چرا كه اقدامي نو و جديد است و تحولي در اقتصادي كشور بوجود خواهد آورد./انتهاي پيام/