آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۰۹۵۸
لیگ قهرمانان اروپا - گروه D؛

پیروزی بارسلونا برابر اسپورتینگ/ یوونتوس به مرحله حذفی صعود کرد

تیم فوتبال بارسلونا در دیدار خانگی مقابل اسپورتینگ لیسبون به برتری دست یافت و تا صدرنشینی خود را در گروه D حفظ کند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال بارسلونا که از قبل صعود خود را از گروه D به مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا مسجل کرده بود در آخرین بازی دور گروهی میزبان اسپورتینگ لیسبون بود و این تیم را در ورزشگاه نوکمپ با حساب ۲ بر صفر شکست داد.

بارسلونا که در این بازی به چند ستاره خود از جمله مسی، اینیستا، بوسکتس، آلبا، تراشتگن و پائولینیو استراحت داده بود با گلزنی پاکو آلکاسر (۵۹) و جرمی متئو (۹۲ - گل به خودی) حریف خود را شکست داد. مسی، بوسکتس و پائولینیو در اواسط نیمه دوم به میدان رفتند.

آبی اناری ها بعد از این برد جمع امتیازات خود را به عدد ۱۴ رساندند و بعنوان صدرنشین گروه D راهی مرحله حذفی شدند.

تیم یوونتوس نیز در دیدار خارج از خانه مقابل المپیاکوس یونان به میدان رفت و این تیم را با حساب ۲ بر صفر شکست داد. خوان کودرادو (۱۵) و فدریکو برناردسکی (۸۹) زننده گل های یووه بودند.

شاگردان آلگری با این برد یازده امتیازی شدند و بعد از بارسلونا به مرحله بعدی راه پیدا کردند.

اسپورتینگ لیسبون با ۷ امتیاز در مکان سوم جدول قرار گرفت و به کار خود در لیگ اروپا ادامه خواهد داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار