آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۴۸۵۲

حال و هوای متفاوت تیمی که جام حذفی را از دست داد/ بازگشت پرسپولیس به مسیر خوشبختی

فوتبال امروز تمرین، تمرین و باز هم تمرین را می‌طلبد و این همان درسی است که پروفسور کروات به هر بهانه و گاه بی‌بهانه به بازیکنان پرسپولیس یادآوری می‌کند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، تار و پود سرخ‌های پایتخت را با نظم و انضباط بافته‌اند انگار. این یعنی رد پای برانکو پررنگ‌تر از آنی است که می‌گویند و می‌بینیم. یکدلی هم به اندازه همین انضباط در پرسپولیس به چشم می‌آید. دقت کرده باشید، خیلی وقت است که از گروه‌های چند نفره و حتی عکس‌های چند نفره در تیم برانکو خبری نیست. همه یکی شده‌اند انگار. حتی دیگر بین نیمکت‌نشین‌ها و آنهایی که به تماشای بازی‌شان عادت کرده‌ایم، تفاوت‌ها زیاد نیست. به قول برانکو: «ما بیست و چند بازیکن ثابت در تیم‌مان داریم، نه فقط یازده بازیکن.» این بیست و چند بازیکن، حالا صاحب واقعی‌ترین تیم در فوتبال ایران هستند؛ تیمی که بعد از شکستی تلخ دوباره به مسیر خوشبختی برگشته و می‌دانیم بدون برانکو ایوانکوویچ و درس‌های ویژه‌اش، قطعا هیچ شباهتی به امروز نداشت.


همه تلخ‌کامی‌ها و بی‌تدبیری‌هایی را که با دعواهای تازه طاهری - هدایتی دوباره رو آمده، پشت در بگذارید و به زمین چمن بیایید؛ به پشت صحنه نمایش‌های هر هفته پرسپولیس. البته که این چهره‌های خندان به بازنده‌ها کوچکترین شباهتی ندارند. انگار نه انگار همین‌ها بودند که از دوگانه آرزوهای‌شان، نزدیکترین جام را از دست دادند؛ چقدر هم ساده. چه کسی فکر می‌کرد تیم برانکو بعد از پشت سر گذاشتن آن همه رکورد و تن‌ها یک هفته بعد از پیروزی برابر صنعت‌نفت در لیگ برتر، جام حذفی را به این تیم ببازد؟ فوتبال، اما مگر چیزی جز این برد و باخت‌ها بوده؟ بگذرید از این حرف قدیمی‌ها که «وقتی می‌باختیم، یک هفته از خانه بیرون نمی‌آمدیم.»

فوتبال امروز تمرین، تمرین و باز هم تمرین را می‌طلبد و این همان درسی است که پروفسور کروات به هر بهانه و گاه بی‌بهانه به بازیکنان پرسپولیس یادآوری می‌کند. مهم، پذیرفتن اتفاق‌ها و اشتباه‌ها است و تلاش برای جبران آن‌ها که پرسپولیسی‌ها با همه کمبود‌ها و ضعف‌های‌شان به خوبی آن را آموخته‌اند. غمباد نمی‌گیرند دیگر و می‌دانند بهترین فرصت‌ها همان‌هایی است که بعد از هر شکست به سراغ‌شان می‌آید؛ حتی اگر جام از کف‌شان رفته باشد.


این، واقعی‌ترین برداشت از پرسپولیس برانکو است. تیمی که با همه تکرارهایش، در هر بازی یک‌جور غافلگیرمان می‌کند و گاه حتی با شکست خوردن مقابل تیمی مثل صنعت‌نفت. شکستی که ما را با عصبانی‌ترین برانکوی تاریخ رودررو کرد و خود پرسپولیسی‌ها هم باورش نکرده‌اند هنوز.


این ناباوری، اما حتی لحظه‌ای آن‌ها را از فکر جبران غافل نکرد. برانکو و بازیکنانش خوب می‌دانند که کوچکترین غفلتی ممکن است در ادامه لیگ هم غافلگیرشان کند. برای همین صدرنشینی و فاصله ۷ امتیازی با تیم دوم را نداشته فرض کرده و هم‌قسم شده‌اند که از همین ابتدای نیم‌فصل دوم برای قهرمانی امتیاز جمع کنند. آنگونه که حذف ناباورانه‌شان از جام‌حذفی هم تلافی شود. حتی حرف‌های‌شان را یکی کرده‌اند و به جای یادآوری مشکلات و نداری‌ها، یکصدا از جبران فرصت‌های از دست رفته می‌گویند: «فکرش را هم نمی‌کردیم که به صنعت‌نفت ببازیم و جام حذفی را از دست بدهیم. این بدترین اتفاقی بود که می‌توانست بیفتد، چون می‌خواستیم امسال هم در جام حذفی و هم در لیگ قهرمان شویم. به هر حال اتفاقی است که افتاده و باید به فکر جبران باشیم. هواداران مطمئن باشند که با پیروزی برابر فولاد و همینطور تکرار قهرمانی در لیگ برتر، این ناکامی را جبران می‌کنیم.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار