دانشجویان نمی‌دانند با انحلال دانشکده محیط زیست چه سرنوشتی در انتظارشان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۹۸۸۱
دانشجوی معترض دانشکده محیط زیست کرج:

دانشجویان نمی‌دانند با انحلال دانشکده محیط زیست چه سرنوشتی در انتظارشان است

دانشجوی معترض دانشکده محیط زیست کرج گفت: ما دانشجویان دانشکده محیط زیست نمیدانیم با انحلال دانشکده‌ای که در آن مشغول به تحصیل هستیم چه سرنوشتی در انتظار ماست و جواب درستی از مسئولین دریافت نمی‌کنیم.

دانشجویان نمی‌دانند با انحلال دانشکده محیط زیست چه سرنوشتی در انتظارشان است

ارغوان کرمی زنده‌دل دانشجوی دانشکده محیط زیست کرج در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص تصمیم هیات امناء مبنی بر منحل شدن این دانشکده گفت: ما دانشجویان نمیدانیم با انحلال دانشکده‌ای که در آن مشغول به تحصیل هستیم چه سرنوشتی در انتظار ماست.

کرمی زنده‌دل ادامه داد: جواب درستی از مسئولین دریافت نمی‌کنیم و هربار چیزهای مختلفی می‌شنویم. یکبار به ما می‌گویند قرار است دانشگاه منحل شود، یکبار می‌گویند قرار است دانشگاه به آموزشکده تبدیل شود و یکبار می‌گویند قرار است تبدیل به محیط بانی شود.

دانشجوی دانشکده محیط زیست کرج با بیان اینکه به دلیل عدم آگاهی از سرنوشتمان روز گذشته در دانشگاه تجمع کردیم، اظهار داشت: آنچه از گوشه و کنار به گوش می‌رسد مبنی بر این است که از عید نوروز به بعد نمی توانیم در دانشکده خودمان بر سرکلاس برویم.

وی در پایان تصریح کرد: در تجمع اعتراضی روز گذشته کادر و اساتید با ما همراه بودند که همگی به دنبال تعیین تکلیف سرنوشت خودمان هستیم.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار