آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۸۷۲۵
رئیس مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار واحد سمنان:

بانک اطلاعات انرژی واحد‌های سمنان تکمیل شد/ ۸ میلیارد ریال مدیریت هزینه با اجرای طرح ممیزی انرژی

رئیس مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان از تکمیل پروژه بانک اطلاعات انرژی واحد‌های استان سمنان خبر داد.
بانک اطلاعات انرژی واحد‌های سمنان تکمیل شد/ ۸ میلیارد ریال مدیریت هزینه با اجرای طرح ممیزی انرژی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هادی کارگر شریف‌آباد،  رئیس مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان بیان داشت: مصرف انرژی در ساختمان‌های کشور به عنوان یک بخش غیر مولد بیشترین سهم را در بین تمام بخش‌­های مصرف به خود اختصاص داده است و باید طرح مدیریت جامع انرژی اجرا شود.
 
کارگر شریف‌آباد گفت: این مدیریت، راهبری الگوی منسجم و سامان‌مند برای اجرای طرح‌های صرفه‌جویی انرژی بر اساس پتانسیل‌های شناسایی شده به منظور افزایش راندمان مصرف حامل‌های انرژی با استفاده حداکثری از امکانات و پتانسیل‌های موجود در سازمان‌ها را شامل می‌شود.
 
رئیس مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد د با تأکید بر تجربه‌های موجود تصریح کرد: در اغلب موارد تنها با انجام ممیزی انرژی سریع و اجرای راهکار‌های بدون هزینه و کم هزینه و نظارت و پیگیری آن توسط فردی مسئول که می‌تواند مدیر انرژی محسوب شود، حداقل ۱۰ الی ۲۰ درصد از مصرف انرژی کاسته خواهد شد.
 
رئیس مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با یادآوری این نکته که اطلاعات اساس هر برنامه‌ریزی و فعالیت اجرایی در این حوزه است، خاطرنشان کرد: بانک اطلاعات انرژی صحیح نقش بسزایی در مدیریت انرژی دارد.
 
وی افزود: در همین راستا اواخر سال ۹۶ مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار واحد سمنان به تهیه بانک اطلاعات انرژی واحد‌ها و مراکز آموزشی وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان اقدام کرد و با حمایت‌های دکتر عبدالله خالصی دوست رئیس استان و رؤسای واحدها، خوشبختانه اسفند ۹۶ اطلاعات لازم به طور کامل جمع‌آوری و بانک اطلاعاتی مورد نیاز تکمیل شد.
 
این مسئول با بیان اینکه در فاز اول مدیریت مصرف، انرژی الکتریکی مصرفی واحد‌ها تحلیل و در مجموع ظرفیتی بالغ بر ۸ میلیارد ریال از محل مدیریت انرژی در این زمینه در سطح استان شناسایی شد، بیان کرد: در حال حاضر اقدامات اجرایی برای تحقق این هدف در واحد سمنان که نزدیک به ۴ میلیارد ریال آن را تشکیل می‌دهد با هماهنگی و مجوز‌های صادر شده از سوی سازمان مرکزی دانشگاه در حال انجام است و برای تحقق ۴ میلیارد ریال دیگر نیز اقدامات لازم در حال اجرا است.
 
کارگر شریف آباد حوزه گاز و آب مصرفی را فاز‌های بعدی مدیریت انرژی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در واحد‌های دانشگاهی استان سمنان دانست و با اعلام آمادگی برای انجام این پروژه در سطح واحد‌های دانشگاه آزاد کشور از علاقه‌مندان و متقاضیان دعوت کرد برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به آدرس: www.energy.semnaniau.ac.ir مراجعه کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار