آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۸۷۷۴

مخالفت باشگاه رم با جدایی آلیسون

رییس باشگاه رم تاکید کرد که اجازه جدایی به سنگربان این تیم را نخواهد داد. او از شانس بالای تیمش برای صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا سخن به میان آورد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسکای اسپورت، رم توانست با پیروزی قاطعی که در دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر بارسلونا به دست آورد یک شگفتی بزرگ را خلق کند و به نیمه نهایی راه پیدا کند.

در فصل جاری آلیسون، سنگربان برزیلی رم عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داده و مشتریان زیادی پیدا کرده است.

رییس باشگاه رم مشتریان سنگربان تیمش را ناامید و تاکید کرد که اجازه جدایی را به او نخواهند داد.

مارکو بالوتا، گفت‌: نمی دانم چرا مردم همواره درباره آلیسون از من سوال می‌کنند. باید تاکید کنم که او دروازه‌بان رم است و فصل بعد هم در تیم ما بازی خواهد کرد. اصلا قصد فروش این دروازبان را نداریم. وقتی با آلیسون قرارداد امضا کردیم می‌دانستیم که دروازه‌بان بزرگی است و او را نگه خواهیم داشت.

رم باید در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف لیورپول برود. بالوتا درباره شانس تیمش برای صعود به دور بعد، گفت‌: چرا نتوانیم به فینال راه پیدا کنیم؟ لیورپول تیم بزرگی است اما می‌توانیم آن‌ها را شکست دهیم. ما برابر تیم های بزرگ چلسی، شاختار و بارسلونا به پیروزی رسیده‌ایم و می‌توانیم لیورپول را هم شکست دهیم. نباید کسی صعود ما به نیمه نهایی را شانسی تلقی کند.

رم با وجود این که به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کرده است اما در رقابت‌های سری A  در رده چهارم جدول رده‌بندی جای دارد و کار سختی برای کسب سهمیه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار