به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، بنابر تازهترین آماری که منتشر شده است، یک چهارم مردم آمریکا دچار بیخوابیهای شبانه هستند و هر روز تعداد آنها افزایش مییابد.
طبق یک مطالعه جدید که توسط دانشگاه پنسیلوانیا صورت گرفته است، از هر 4 بزرگسال یک نفر از بیخوابی مطلق رنج میبرد.
بنابر آمارهای وزارت بهداشت آمریکا، سالانه 64 میلیون نفر از آمریکاییها از کمخوابی رنج میبرند؛ سخنگوی این وزارتخانه میگوید: استفاده از داروهای ضدافسردگی و قرصهای خوابآور درمان موقت این بیماری است، لذا مصرف آنها توصیه نمیشود.
محققان معتقدند که بازدیدهای پرتکرار روزانه از شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام و توییتر فرصت برخورداری از یک خواب خوب شبانه را از بین میبرد و از سوی دیگر، افرادی نیز که مشکلات خواب دارند، ممکن است از پرسه زدن در این شبکههای مجازی به عنوان راهی برای وقت گذرانی استفاده کنند.
به گفته کارشناسان بهداشتی، کمخوابی معمولاً ناشی از اضطراب و تنش هیجانی است؛ از دیگر علل کم خوابی، میتوان احساس عدم امنیت، ترس از تنهایی، افسردگی و مصرف کافئین را نام برد.
نویسنده و محقق ارشد این مطالعه میگوید: «پژوهشهای جدید نشان میدهد که میزان نامناسب خواب، میتواند سبب فعال شدن ژنهای مربوط به افسردگی شود؛ بنابراین هم خواب کم و هم خواب زیاد، میتواند ژنهای مربوط به افسردگی را فعال کند».
سخنگوی سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: جهان دچار اپیدمی بیخوابی است؛ ضمن اینکه بیخوابی و خواب ضعیف باعث افزایش خطر سکته مغزی، چاقی، فشار خون بالا و حتی مرگ میشود.