آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۳۹۷۵

مسی در بین دو نیمه آرژانتین و نیجریه به هم‌تیمی‌هایش چه گفت؟ +عکـس

مدافع گلزن تیم ملی آرژانتین صحبت‌های مسی در بین دو نیمه دیدار با نیجریه را افشا کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم ملی آرژانتین شب گذشته در دیدار مرگ و زندگی مرحله گروهی جام جهانی به مصاف نیجریه سختکوش رفت و در پایان با گل‌های مسی و روخو به پیروزی رسید.

 

 

اما مسی در بین دو نیمه دیدار آرژانتین و نیجریه به هم‌تیمی‌هایش چه گفت؟

روخو زننده گل پیروزی‌بخش آرژانتین برابر نیجریه گفت: "مسی ما را جمع کرد و گفت که آرام باشیم و استرس نداشته باشیم. مسی کاپیتان ما و بهترین کاپیتان دنیاست. زدن آن گل برایم فوق العاده بود. مسی به همه ما گفت که این بازی مرگ و زندگی است. می توانست بد تمام شود. ممکن بود ما شکست بخوریم اما مسی سماجت به خرج داد. او به من گفت که به جلو بدوم حتی به ماسکرانو نیز همین را گفت. به همه گفت که به هر قیمتی شده حمله کنند. او واقعا بازی و ریسک هایش را درک کرد. مسی یک رهبر است. او بهترین رهبر است."

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار