آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۷۳۳۸
جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه؛

رکورد جدید برای سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه

سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه به سومین فردی تبدیل شد که به عنوان بازیکن و سرمربی جام قهرمانی جهان را بالای سر برد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دیدار فینال بیست و یکمین دوره رقابت های فوتبال جام جهانی از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه امروز یکشنبه بین تیم های فرانسه و کرواسی در ورزشگاه لوژنیکی شهر مسکو برگزار شد که در پایان فرانسه به برتری ۴ بر ۲ دست یافت. 

ماریو مانژوکیچ (۱۹- گل به خودی)، گریزمان ( ۳۸- پنالتی)، پل پوگبا(۵۹) و امباپه(۶۵) برای فرانسه و ایوان پرشیچ (۲۸) و مانژوکیچ(۶۸)  برای کرواسی گلزنی کردند.

دیدیه دشان پس از فرانتس بکن باوئر و ماریو زاگالو سومین نفری شد که توانست علاوه بر قهرمانی جهان به عنوان بازیکن به عنوان سرمربی نیز قهرمان جام جهانی شود. دشان در جام جهانی ۱۹۹۸ به عنوان بازیکن جام قهرمانی را بالای سر برده بود. این دومین قهرمانی فرانسه در جام جهانی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار