کد خبر:۷۳۳۱۷۵

نیکو کواچ: باید منتظر ماند و دید کریسمس چه هدیه‌ای برای ما دارد/ عضو مادام‌العمر اینتراخت فرانکفورت هستم

نیکو کواچ در آستانه بازی تیمش با اینتراخت فرانکفورت از یک بازی خاص برای خودش سخن گفت.
 به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نیکو کواچ بازی تیمش مقابل اینتراخت فرانکفورت در هفته هفدهم رقابت‌های بوندس‌لیگای آلمان را یک مسابقه خاص دانست.

سرمربی بایرن مونیخ درباره این بازی گفت: من عضو مادام‌العمر باشگاه اینتراخت فرانکفورت هستم. این باشگاه جایگاه خاصی در قلبم دارد. این بازی در مقایسه با سوپرجام متفاوت خواهد بود. مطمئناً تماشاگران استقبال خیلی خوبی از بازی دارند و همه بلیت‌ها به فروش می‌رسند.

وی با تمجید از مهاجم صربستانی اینتراخت خاطر نشان کرد: لوکا یوویچ در گروه سنی خودش، یکی از بهترین بازیکنان اروپاست. او با پای چپ و راست و با ضربات سر گل می‌زند و بازیکن کاملی است.

کواچ به وضعیت بازیکنان مصدوم بایرن مونیخ هم اشاره کرد و اظهار داشت: بواتنگ و کومان با ما به فرانکفورت می‌آیند و برای بازی آماده هستند.

سرمربی بایرن مونیخ در پایان بیان کرد: صالیحمیدزیچ گفت: اگر در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی نیاز به تقویت تیم داشته باشیم، حتماً این کار را خواهیم کرد. باید منتظر ماند و دید کریسمس چه هدیه‌ای برای ما دارد. در چهارم ژانویه چیز‌های بیشتری مشخص خواهد شد. من از ترکیبی که در اختیار دارم راضی هستم و بازیکنان جدید باید کیفیت بالایی داشته باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار