کد خبر:۷۴۰۵۲۱

سلطانی‌فر: امیدواریم با تغییرات در کشتی افتخارآفرین باشیم

وزیر ورزش و جوانان گفت: خوشبختانه با هماهنگی‌هایی که با کمیته ملی المپیک داریم آرامش و ثبات خوبی در ورزش حاکم شده است و همه می‌دانند باید مقابل ستاد عالی بازی‌ها پاسخگو باشند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مسعود سلطانی‌فر در حاشیه اهدای مدال‌های قهرمانان به موزه ورزش گفت: بسیار به رشته کشتی که پرافتخارترین ورزش ما در بازی‌های المپیک بوده، امیدوار هستیم. بیشترین تعداد مدال‌های ما در این رشته به دست آمده و با تغییراتی که در فدراسیون هم در مدیریتی و هم در کادر مربیگری و همچنین برنامه‌ریزی خوبی که انجام شده امیدواریم کشتی در المپیک 2020 باز هم افتخارآفرینی کند و کارنامه درخشانی داشته باشد.

 

وی ادامه داد: در کشتی فرنگی در المپیک لندن بهترین نتیجه تاریخ را با سه مدال طلا به دست آوردیم در المپیک قبلی کشتی فرنگی کمی دچار افت شد و تنها دو مدال برنز گرفت اما کشتی آزاد که 16 سال طلا نگرفته بود یک طلا، یک نقره و یک برنز به دست آورد. برنامه‌های این دو رشته برای برگزاری اردوهای مختلف و همچنین حضور در المپیک مورد بررسی قرار گرفت. مسابقات کشتی اکنون در رقابت‌های قاره‌ای و جهانی در 10 وزن و در المپیک در 6 وزن برگزار می‌شود دوستان به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌اند که با تیمی پر امید در المپیک حاضر شویم.

 

وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: فدراسیون دومی که امروز جلسه داشتیم شمشیربازی بود؛ فدراسیونی که در المپیک قبلی ورزشکار ما تا پای سکو پیش رفت و عابدینی می‌توانست فینالیست شود و افتخارآفرینی کند اما این فرصت و مدال از دست رفت. البته تیم و مربی ایرانی بسیار خوب و باانگیزه‌ای داریم و برنامه‌ریزی شده تا با حضور در چند تورنمنت‌ کسب سهمیه کنند. تیم شمشیربازی ما شرایط خوبی دارد و در رشته سابر در رده پنجم جهان است و به احتمال زیاد سهمیه‌های تیمی و انفرادی المپیک را کسب خواهیم کرد. بسیار امیدواریم و قول گرفتیم و برنامه‌های آنها را کنترل کردیم و امیدواریم در شمشیربازی هم حداقل دو سکو را داشته باشیم.

 

سلطانی‌فر ادامه داد: خوشبختانه با هماهنگی‌هایی که با کمیته ملی المپیک داریم، آرامش و ثبات خوبی در ورزش حاکم شده است و همه می‌دانند باید مقابل ستاد عالی بازی‌ها پاسخگو باشند و برنامه‌های خود را ارائه دهند. سعی می‌کنیم ما نیز از منابع به صورت مشترک استفاده کنیم و تا حد امکان و توان نیازهای فدراسیون‌ها و ورزشکاران را در اردوهای مختلف تأمین کنیم.

 

وی در مورد افتتاح موزه ورزش و اهداف آن گفت: بحث موزه ورزش ایده‌ای بود که یکی دو دهه است دنبال می‌شود و رؤسای قبلی سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک همه دنبال تحقق این آرزو بودند اما به دلایلی محقق نشد. خوشبختانه با رویکرد خوبی که صالحی‌امیری و دید فرهنگی که نسبت به مسائل مختلف دارد این بحث با جدیت دنبال و در یک ستاد برنامه‌ریزی موضوعات دنبال شد. موزه‌ای که قرار است ظرف هفته‌های آینده راه‌اندازی شود، در مرحله تکمیل قرار دارد. فراخوانی داده‌ایم تا قهرمانان رشته‌های مختلف مدال‌ها، جام‌ها و یادبودهای خود را اهدا کنند که خوشبختانه تعداد زیادی از قهرمانان جوایز خود را اهدا کردند. این موزه طی دو فاز راه‌اندازی خواهد شد. با کار خوبی که صالحی‌امیری انجام داده، فضای خوبی به این کار اختصاص داده شده و تا اواخر بهمن ماه فاز اول به بهره‌برداری خواهد رسید. در فاز نهایی نیز ساختمان جدیدی احداث خواهد شد، تا موزه بزرگ ورزش‌های المپیکی و پاراالمپیکی ساخته شود.

 

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: تیم‌های کارشناسی ما در کنار کارشناسان سازمان میراث فرهنگی بر امور نظارت دارند و تنها ارائه مدال‌ها به صورت ویترینی نیست، بلکه کارهای سمعی بصری نیز در نظر گرفته شده است تا با نمایش و ساخت کلیپ‌ها عملکرد قهرمانان‌مان را در دوره‌های مختلف به تصویر بکشیم. خیلی امیدواریم که با آغاز راه‌اندازی و فعالیت این موزه در نوجوانان و جوانان ایجاد انگیزه کنیم. فرصتی است که این جام‌ها و مدال‌ها که در خانه قهرمانان ما بدون استفاده مانده است در معرض دید و استفاده عموم قرا گیرد تا گویای دوره‌های افتخارآفرینی و روشن ورزش کشور باشد . فکر می‌کنم اتفاق خوبی در حال رخ دادن است که از تمام همکاران و دست‌اندرکاران این موزه تشکر می‌کنم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار