کد خبر:۷۵۱۱۲۶
وینفرد شفر:

بازیکنانم خسته بودند/ صحبت از دربی زود است

سرمربی استقلال تهران گفت: فقط به بازی با العین فکر می‌کنیم و صحبت از دربی و دیدار با پرسپولیس زود است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، وینفرد شفر پس از پیروزی یک بر صفر امشب استقلال تهران مقابل نفت مسجدسلیمان در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی گفت: بعد از بازی با الدحیل و بازگشت از قطر شرایط تیم مشکل بود. چند بازیکن که خسته بودند را عوض کردیم، ولی ذهنیت تیم ما را در بازی امروز دیدید. همه دنبال برد بودند. کمی اشتباه داشتیم، ولی در چهره بازیکنان مشخص بود که می‌خواستند برنده باشند.

وی افزود: یکی از مشکلات این بود که موقعیت‌هایی داشتیم، ولی فقط یک گل زدیم. نفت هم یک شانس داشت که حسین حسینی به خوبی توپ را مهار کرد. از تماشاگران تشکر می‌کنم. امیدوارم مقابل العین امارات هم ورزشگاه پر شود. حضور هواداران برای ما مهم است.

سرمربی استقلال درباره اینکه چه برنامه‌ای دارد استقلال هم در لیگ هم در آسیا پرقدرت ظاهر شود، تاکید کرد: وریا، فرشید باقری، فرشید اسماعیلی فیکس بازی نکردند. گادوین منشآ را هم تعویض کردیم. باشگاه باید از تیم حمایت کند. چیز‌هایی نیاز داریم. بعد از بازی با الدحیل ساعت شش صبح به تهران رسیدیم و کارمان یک مقدار سخت بود. برنامه ما فقط برای بازی بعدی با العین است. یک بازی دیگر در لیگ داریم و سپس تعطیلات نوروز است. بعد از آن هم با پرسپولیس مسابقه خواهیم داشت. همه دارند از دربی صحبت می‌کنند، ولی تا آن موقع فرصت کافی داریم و تمرکزمان فقط روی بازی با العین است.

شفر ادامه داد: در بازی قبل با فولاد پیروز شدیم. امروز هم بازی سختی داشتیم. بازیکنان حریف همیشه در مسابقات پخش زنده می‌خواهند خودشان را نشان بدهند. نفرات ما هم خسته بودند. باید ریکاوری، تمرین و زندگی شخصی خوبی داشته باشیم. همچنین باید ذهنیت مثبت درباره مسائل مالی و دستمزد‌ها وجود داشته باشد. تیم ما با ۱۲۰ درصد تلاش می‌کند. هواداران در هوای سرد به ورزشگاه آمدند و مسئولیت بزرگی مقابل آن‌ها داریم.

خبرنگار مهر از شفر درباره همکاری اش با تیم امید و بازیکن دادن به زلاتکو کرانچار سوال پرسید. سرمربی استقلال در پاسخ گفت: این تعامل و همکاری با برایم مهم است. در سه کشور سرمربی تیم ملی بودم. تیم امید مثل تیم ملی اهمیت دارد. چند بازیکن در تیم امید داریم. بهترین موضوع صحبت به صورت رو در رو است. باید با هم صحبت کنیم تا اینکه بعداً در رسانه‌ها صحبت کنیم. امید نورافکن امروز با ما بود. او فردا برای ریکاوری به تیم امید می‌رود و پس فردا به ما اضافه می‌شود. مهدی قائدی بهتر است فعلاً در تیم امید باشد. مهدی نورالله‌ی هم فعلاً در تیم امید است. من اینجا میهمان هستم و نمی‌توانم به فدراسیون بگویم به شما بازیکن نمی‌دهم. اگر سه بازیکن ما در تیم امید باشند خوشحال می‌شوم. در المپیک لندن هم سه بازیکن من در العین در المپیک حضور داشتند. تعامل و صحبت کردن بهترین کار است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار