آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۷۲۸۲
پس از تلاش چهارساعته هلال احمر خوسف؛

پنج دانشجوی مفقود شده در آبگرم لوت پیدا شدند

رییس هلال احمر خوسف از پیدا شدن پنج دانشجوی زمین شناسی در منطقه آبگرم لوت خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد، ولی زاده، رییس هلال احمر خوسف از پیدا شدن پنج دانشجوی زمین شناسی در منطقه آبگرم لوت خبر داد و گفت: دو دختر و سه پسر دانشجو که در منطقه کافه زینب مفقود شده بودند، نجات یافتند.

ولی زاده با بیان اینکه این پنج دانشجو صبح روز جمعه برای تحقیقات زمین شناسی و نمونه برداری به منطقه آب گرم رفته بودند، اظهار کرد: به دنبال بارندگی‌ها و جاری شدن آب در مسیر رودخانه گرفتار می‌شوند.

وی با بیان اینکه با دریافت خبر مفقودی از سوی دوستان آن‌ها در ساعت ۱۶ عصر، نیرو‌های هلال احمر به منطقه اعزام شدند، افزود: تلاش چهار ساعته پنج نیروی هلال احمر و سه نفر از نیروی انتظامی این افراد را نجات داد.

رئیس اداره هلال احمر شهرستان خوسف بیان کرد: از دانشجویان خواستاریم در اینگونه از برنامه‌ها، ۱۱۰ و یا هلال احمر را قبل از حرکت در جریان بگذارند.

وی تاکید کرد: همچنین خانواده‌ها را قبل از انجام برنامه، از مسیر و برنامه‌هایشان در جریان بگذارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار