آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۳۹۷۴

تمجید اسپالتی از سردار آزمون

لوچانو اسپالتی، سرمربی تیم فوتبال اینتر ایتالیا توانمندی‌های سردار آزمون، مهاجم ایرانی تیم زنیت سن‌پترزبورگ را ستود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپورت باکس روسیه، لوچانو اسپالتی در حال حاضر با اینتر برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا تلاش می‌کند و به احتمال زیاد در پایان فصل جای خود را به آنتونیو کونته سرمربی ایتالیایی و پیشین چلسی خواهد داد. اسپالتی که سابقه هدایت تیم زنیت سن‌پترزبورگ را دارد با تبریک قهرمانی این تیم در فصل ۲۰۱۹ - ۲۰۱۸ لیگ برتر روسیه گفت: به خوبی زنیت را می‌شناسم و عاشق این تیم هستم. همواره بازی زنیت را دنبال می‌کنم زیرا از افراد بزرگی همانند سرگئی سماک، لونف و جیوبا بهره‌مند است.

سرمربی تیم اینتر ایتالیا ادامه داد: سرمربی زنیت در نقل‌وانتقال‌های زمستانی بازیکنانی بسیار عالی (سردار آزمون، ویلمار باریوس و یاروسلاو راکیتسکی) را خرید. او کارش را به خوبی انجام داد. میلر (یکی از مدیران گاز شرکت گاز پروم و اسپانسر زنیت) حرف‌های سرگئی سماک را گوش کرد و به او توانمندی لازم برای خرید سردار آزمون، ویلمار باریوس و یاروسلاو راکیتسکی را داد.

لوچانو اسپالتی افزود: راکیتسکی تجربه و کیفیت را به تیم زنیت اضافه کرد. باریوس به خوبی مدافعان را جا می‌گذارد و مرا یاد دنیس در زمان حضورم در تیم زنیت می‌اندازد، البته باید به پرش‌ها و حرکت‌های سریع سردار آزمون در خط حمله و توانمندی‌هایش هم توجه کنیم.

لوچانو اسپالتی در سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ میلادی سرمربی تیم فوتبال زنیت سن‌پترزبورگ بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار