آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۳۲۸۸
گزارش|

بلاتکلیفی ساختمان نیمه‌کاره دانشگاه اقلید / عدم توانایی دولت برای پرداخت اجاره‌بها دانشگاه‌های استیجاری

دانشگاه اقلید که از زمان تاسیس تاکنون ساختمان مستقلی نداشته و با اجاره ساختمانی از دانشگاه آزاد فعالیتش را ادامه می‌دهد، این روزها به دلیل افزایش ۱۵۰ درصدی اجاره بها با مشکلات زیادی روبرو شده است.

تیتر شنبه///

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ارزیابی خدمات آموزشی برای حفظ و ارتقای کیفیت آموزش ضروری است و دانشجویان اصلی‌ترین منبع برای بررسی نقاط قوت و ضعف آموزش هستند.

لازمه پیشرفت تحصیلی مناسب و همچنین پیشرفت در زندگی برخورداری از آرامش و امنیت خاطر است در حالیکه وجود مشکلات گوناگونی همچون مشکلات رفاهی و آموزشی ... مانع اصلی پیدایش توانایی‌ها و استعداد‌های دانشجویان است.

امکانات رفاهی، آموزشی مناسب یکی از گزینه‌های انتخاب دانشگاه از سوی داوطلبین است. داشتن یک دانشگاه خوب در طول دوره‌های مختلف همواره از دغدغه‌های دانشجویان بوده و دانشگاه از منظر‌های مختلف تاثیرات بسیار مهم و مثبتی روی فرهنگ، اقتصاد و آموزش یک منطقه دارد و مسلما دانشگاه مرکز رشد علم و فرهنگ است درواقع بر همگان روشن است که موفقیت دانشجویان و افزایش سطح علمی دانشگاه به پیشرفت و آبادانی شهر کمک خواهد کرد.

در شهر اقلید حدود چهار دانشگاه وجود دارد که آنها هر ترم میزبان ورود دانشجویانی از سراسر کشور هستند. یکی از این دانشگاه ها مرکز آموزش عالی و یا دانشگاه دولتی شهرستان اقلید است که رشته های گوناگونی را به دانشجویان ارائه می کند اما متاسفانه مورد بی مهری و بی توجهی مسئولان ذیربط قرار گرفته است. ساختمان  نیمه کاره این دانشگاه چند سالی است که به حال خود رها شده  و این دانشگاه ساختمان مِلکی ندارد.

تیتر شنبه///

دانشگاه اقلید از زمان تاسیس تاکنون ساختمان مستقلی نداشته ولی بعد از تکمیل ساختمان، مجتمع آموزشی سما آن را اجاره کرد تا بتواند به دانشجویان خدمات ارائه کند اما این روزها افزایش قیمت مسکن و اجاره بها گریبان دانشگاه اقلید را هم گرفته به طوری که دانشگاه آزاد امسال ۱۵۰ درصد اجاره بهای ساختمان سما که مورد استفاده دانشگاه اقلید قرار گرفته را افزایش داده است.

یکی از دانشجویان این دانشگاه در این باره می‌گوید: چه طور می‌شود دانشگاهی که هشت سال از گرفتن مجوز‌های لازم آن می‌گذرد هنوز به استقلال ملکی نرسیده باشد؟ آیا در شأن بیش از ۸۰۰ دانشجوی این دانشگاه بود که پس از پیگیری‌ها و بحث‌های فراوان با مدیریت سما این دانشگاه خانه به دوش شوند؟ البته بلاتلکیفی و عدم رفع مشکلات خوابگاه‌های دانشجویی نیز از بدو تاسیس این دانشگاه گریبان گیر دانشجویان بوده است.

این فعال دانشجویی می‌افزاید: از ابتدای تاسیس، کار‌های ساخت و ساز این دانشگاه به سرعت در حال پیشرفت بود که به دلیل مشکلاتی که دقیقا مشخص نشد ساخت و ساز این واحد آموزشی متوقف شد.

وی می‌گوید: چرا هیچ کدام از مسئولان شهرستانی برای کم کاری و کم لطفی‌ها در قبال دانشجویان این دانشگاه حاضر به پاسخ گویی و چاره اندیشی در این باره نیستند؟
 
تیتر شنبه///
 
این موضوع باعث نگرانی دانشجویان دانشگاه اقلید شده است و آنها خواستار رسیدگی هر چه سریع‌تر به این موضوع و خواهان یک مکان آموزشی درخور و در شأن دانشجویان این مرکز هستند.
 
محمد نقی حیدری، رئیس دانشگاه اقلید با اشاره به عدم وجود استقلال ملکی این دانشگاه می‌گوید: مراکز آموزشی که در چند سال اخیر تاسیس شده اند به خاطر معذوریت‌های دولت، ساختمان ملکی ندارند.

حیدری می‌افزاید: دانشگاه اقلید چند سالی است که ساختمانی از دانشگاه آزاد این شهرستان اجاره کرده است با توجه به تورم سال گذشته، دانشگاه آزاد حدود ۱۵۰ درصد به مبلغ اجاره اضافه کرده است؛ که پرداخت این مبلغ در توان دولت نیست.

رئیس دانشگاه اقلید در ادامه می‌گوید: ما از طریق دفتر حقوقی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد در خواست تعدیل اجاره داده‌ایم که برای کمیسیون معاملات ارسال شده است. ما و مسئولین این شهرستان به فکر حل این مشکل هستیم و جای نگرانی وجود ندارد.

وی با اشاره به ظرفیت پذیرش دانشجو در این دانشگاه می‌گوید: زیر ساخت آموزش عالی در شهرستان پاسخگوی ۱۰ هزار دانشجو است.
 
تیتر شنبه///

حیدری معتقد است فضای آموزشی مناسب برای آموزش عالی بیش از نیاز وجود دارد و دانشجویان نگران ساختمان دانشگاه اقلید نباشند. در این شهرستان مراکزآموزش مناسب وجود دارد که زیر نظر آموزش عالی است و اگر احتیاج شد می‌توان از این مراکز استفاده کرد.

رئیس دانشگاه اقلید با اشاره به خوابگاه‌های این دانشگاه می‌افزاید: بیشتر دانشگاه‌ها از اول برنامه پنجم توسعه اجازه ساخت خوابگاه را ندارند و خوابگاه‌ها به صورت استیجاری یا خودگردان است البته دانشجویان با مطالعه دفترچه کنکور با اطلاع قبلی که این دانشگاه خوابگاه ندارد آن را انتخاب کرده اند.

وی معتقد است ماموریت اصلی دانشگاه آموزش، پژوهش و کار آفرینی است و مسائل رفاهی باید برون سپاری شود.

حیدری با اشاره به نظارت بر خوابگاه‌ها می‌گوید: خوابگاه‌های دانشجویی شهرستان اقلید از سوی دفتر نظارت ارزیابی وزارت علوم مورد تائید قرار گرفته است.

وی می‌گوید:  ما تمام تلاش خود را می‌کنیم که در سال تحصیلی جدید بهترین شرایط برای دانشجویان فراهم شود مسئولین شهرستان به دنبال برطرف کردن مشکل مکان دانشگاه هستند. درخواست ما از همه مسئولین مربوطه این است که بروکراسی‌های اداری کنار گذاشته شود تا دانشگاه‌ها بتوانند از ظرفیت‌های موجود هم استفاده کنند.
 
تیتر شنبه///
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار