کد خبر:۷۸۹۱۰۵
حسینیه دانشجو | ستاره‌های کربلا ۴

شهدای ناشناس کربلا؛ توبه کننده‌ای که در آخرین لحظات نبرد عاشورا از لشکر کفر جدا شد

گروه حسینیه دانشجو همزمان با ایام عزاداری سید و سالار شهیدان به معرفی اصحاب کمتر شناخته شده امام حسین(ع) در واقعه کربلا می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حماسه بزرگ کربلا که سالیان سال است میلیون‌ها انسان آزاده را تحت تاثیر خود قرار داده است 72 یار بابصیرت و باوفای امام حسین (ع) را در این حماسه یاری کرده اند که حسینیه دانشجو در این گزارش به معرفی و پرداختن برخی اصحاب امام حسین(ع) در حماسه عظیم کربلا می پردازد که بنا بر دلایل مختلف نام و نشان این شهدا کمتر به گوش شیفتگان قیام حسین(ع) خورده است.

بوالحتوف بن حرث انصاری

ابوالحتُوف بن حَرْث انصاری عَجلانی از یاران امام حسین (ع) و از شهدای کربلا است. او از کسانی بود که در روز عاشورا از لشکر عمر بن سعد جدا شد و به امام حسین و یارانش پیوست.

نام و نسب

وى را ابوحتوف سَلَمَة بن حَرْث انصاری عَجلانی نیز گفته‌اند. برخی از منابع نام وی را ابوالحتوف و نام پدرش را حرث بن سلمه انصاری عجلانی ضبط کرده‌اند. وی اهل کوفه و از تیره بنی عجلان و از خوارج کوفه و از قبیله خزرج انصار مدینه بودند. [نیازمند منبع]
 
پیوستن به امام حسین و شهادت

گفته شده ابوحتُوف و برادرش سعد بن حرث به همراه عمر سعد به جنگ امام حسین (ع) آمدند. روز عاشورا هنگامی که از یاران امام حسین (ع) به جز سوید بن عمرو بن ابی‌مطاع و بشیر بن عمرو حضرمی کسی باقی نمانده بود، امام ندای یاری طلبی سر داد و زنان و کودکان ناله و شیون کردند. ابوحتوف و برادرش سعد، در حالی که گریه می‌کردند به کودکان خاندان پیامبر گفتند: ما می‌گوییم: «لا حُکْمَ الَّا للَّهِ ولا طاعَةَ لِمَنْ عَصاه» و این حسین (ع) فرزند دختر پیامبر ما است. در‌حالی‌که ما آرزوی شفاعت از جد او در روز روز قیامت داریم، چگونه با او که هیچ یار و یاوری ندارد بجنگیم؟ سپس شمشیر کشیدند و در یاری امام حسین با دشمنان وی جنگیدند و پس از کشتن سه نفر و مجروح کردن شماری دیگر، هر دو با هم در یک مکان به شهادت رسیدند. سماوی در ابصار العین شهادت ابوحتوف و برادرش سعد را پس از شهادت امام حسین دانسته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار